Kapper groothandel

30/07/2018   |   28/12/2019   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Als (zelfstandig) kapper zijn er een groot aantal materialen en producten die je in je bezit moet hebben om je werk uit te voeren. Natuurlijk kun je veel van deze producten aanschaffen bij de lokale drogist of winkel, maar omdat de prijzen daar vaak veel hoger liggen en de kwaliteit niet altijd even hoog is, kun je voor professionele materialen beter uitwijken naar een groothandel voor kappers. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van online kapper groothandels waar u terecht kunt voor het aankopen van haarverzorgingsproducten.

Barberstore.eu

Barberstore.eu is een grote speler op het gebied van haarproducten. Met duizenden verschillende producten in voorraad van allerlei verschillende merken is de webshop van alle markten thuis. U kunt op de website niet alleen terecht voor haarproducten, zoals shampoo, haarspoeling en haarverf, maar ook voor aanverwante producten zoals borstels en föhns. De webshop heeft meer dan 3.000 reviews en scoort gemiddeld een 9.1.

Kapperkorting.com

Kapperkorting.com is een van de grootste online winkels van Nederland voor kappers. Met een ruim assortiment aan haarproducten, zoals shampoo's, haarmaskers, haarkuren, cremès en extensions, tools zoals föhns, krulborstels, stijltangen, trimmers en scharen en professionele kappersbenodigdheden zoals schorten en kapperkoffers verzorgen ze duizenden orders aan professionele kappers. Met bijna 20.000 reviews scoren ze een 9.2 uit 10 en daarom omschrijven ze zich als een betrouwbaar bedrijf en bovendien leveren ze binnen 24 uur en is achteraf betalen mogelijk.

Haarshop.nl

Haarshop.nl is een (internationale) internetwinkel gespecialiseerd in haarverzorgingsproducten en verkoopt materialen van ruim 70 grote kappersmerken. In totaal kun je meer dan 15.000 producten kopen via hun webshop. Met meer dan 3.500 beoordelingen wordt het bedrijf gemiddeld beoordeeld met een 4.75 uit 5. Producten die je in het assortiment van Haarshop.nl vindt zijn bijvoorbeeld haarmaskers, haarparfum en stylingproducten, maar ook professionale kappersbenodigdheden zoals wasbakken, werkwagens en stoelen.

Hairandbeautyonline.com

Met ruim 10.000 verschillende producten in het assortiment is Hairandbeautyonline.com zeker geen kleine speler. Alle grote merken kom je hier tegen. In totaal heb je keuze uit meer dan 130 merken en vindt je niet alleen haarproducten, maar ook andere beautyproducten zoals gezichtsverzorgingsproducten, nagelproducten en make-up. De webshop bezorgt binnen 24 uur en scoort een 4.36 uit 5 na ruim 2.000 beoordelingen.