Green and Gorgeous

Hi Gorgeous!

Mijn droom is uitgekomen, mijn eigen DUURZAME kapsalon! Waar we er samen voor kunnen zorgen dat er in ieder geval bij ons in de salon, vrijwel geen gifstoffen het milieu zullen verstoren. Bewust bezig zijn met niet alleen een waanzinnig goed kapsel, maar ook de natuur!

Mijn liefde voor haar is terug te zien in de passie die ik uitstraal. Ik word altijd enorm vrolijk van weer een nieuw custom made kunstwerk. En in mijn 12 jaren kapperservaring zijn mijn handen helemaal hun eigen stijl gaan vinden. Heel creatief en daarom ook wat chaotisch, maar dat is alleen maar heel gezellig, toch?

Vol enthousiasme zal ik je adviseren over de aller fijnste producten , best passende kapsels en vind ik het vooral heel belangrijk dat de salon voor iedereen toegankelijk is, kom je ook lekker een bakkie doen?

Bedrijfsgegevens

Green and Gorgeous
Groot Nieuwland 6
1811ET Alkmaar
KvK: 83167218
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Green and Gorgeous

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Green and Gorgeous heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Green and Gorgeous

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB