Bruidskapsel

De mooiste dag van je leven staat voor de deur en een oogverblindend bruidskapsel is natuurlijk onmisbaar. Het ja-woord geven aan je soulmate wil je op en top doen: inclusief schitterende coupe dus! Dat vergt absoluut wat voorbereiding, maar het resultaat mag er zeker wezen. Des te meer jij, maar ook de liefde van je leven, kan genieten van een onvergetelijke dag (én een onvergetelijk bruidskapsel).

Kies je bruidskapsel met zorg

Nadat je tig bruidsjurken hebt gepast en uiteindelijk de jurk van je dromen hebt gevonden, leg dit dan even vast. Fotografeer bij voorkeur jezelf in desbetreffende jurk. Wanneer je deze foto meeneemt naar de kapsalon, kan deze hairstylist je bruidskapsel optimaal aanpassen aan je outfit. Wil je helemaal zeker zijn van je bruidskapsel? Neem dan ook de haaraccessoires mee. Zo kan de professional de perfecte coupe creëren en kun jij kijken welk bruidskapsel jouw voorkeur heeft. 

Laat je inspireren

Er zijn genoeg inspiratiebronnen voor het vinden van het perfecte bruidskapsel. Om verschillende ideeën op te doen, kun je bijvoorbeeld op allerlei websites surfen. Ook kun je natuurlijk rondneuzen in de bruidsmagazines voor de laatste trends. Kies de mooiste bruidskapsels uit en neem ze mee naar jouw kapper. Laat hem of haar tijdig met jou de modellen construeren en maak naderhand foto’s. Zo kun je vroeg genoeg bepalen met welk bruidskapsel jij het ja-woord geeft aan jouw geliefde. 

Een extra tintje aan je bruidskapsel

Wil je helemaal uitpakken en ben je toe aan iets fris en nieuws: een haarkleuring zorgt voor een fantastisch effect. Wil je je haar kleuren, probeer dan een tijd voorafgaand aan de bruiloft deze kleur uit. Zo kun je zelf wennen aan de kleur en mocht je niet tevreden zijn, dan is er nog ruimschoots de tijd om er iets aan te doen. Daarnaast is het raadzaam om – ruim van te voren – extra aandacht te besteden aan de verzorging van je haar. Verwen je haar! Op deze manier ben je zeker van een fantastische coupe op de bruiloft.

Welk bruidskapsel is geschikt voor mij?

Een passend bruidskapsel kost voor de één een aantal weken en de ander vindt meteen de haartooi van haar dromen. Hoe dan ook: neem rustig de tijd om te bepalen waar jij je comfortabel mee voelt. Het moet passen bij je persoonlijkheid en als je blij wordt van je bruidskapsel, weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt!

Bruidskapsel

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Veldhoven, Noord-Brabant
  12-09-2023
 2. Venhuizen, Noord-Holland
  29-06-2023
 3. Den Ham, Overijssel
  17-06-2023
 4. Schagen, Noord-Holland
  08-06-2023

Nieuwste beoordelingen

 1. Kerkrade, Limburg
  23-09-2023
 2. Weesp, Noord-Holland
  18-09-2023
 3. Bolsward, Friesland
  02-08-2023
 4. Groningen, Groningen
  08-06-2023
 5. Almere, Flevoland
  14-05-2023

Meeste bedrijven per provincie

 1. 2654 Zuid-Holland
 2. 2408 Noord-Brabant
 3. 2219 Noord-Holland
 4. 1822 Gelderland
 5. 1332 Limburg

Kappers uitgelicht