Schoonheidssalon

Afgezien van het feit dat een mooi kapsel belangrijk is bij je uitstraling, doet ook een bezoek aan de schoonheidssalon je uitstraling vaak veel goeds. Na het knippen, kleuren en verzorgen van je haar, ben je bijna compleet. Het enige dat nog rest: een behandeling in de stoel van de schoonheidsspecialist. Geniet ook van een uitgebreide behandeling in de schoonheidssalon!

Persoonlijke huidanalyse

Na je kappersbezoek ook je gezicht even onder handen laten nemen is altijd een goed idee. In de schoonheidssalon kun je terecht voor tal aan behandelingen. Wil je het helemaal goed aanpakken, dan is het raadzaam een huidanalyse te laten maken. Deze analyse geeft jouw specifieke huidkenmerken weer, waarop de behandelingen worden aangepast. Zo sluiten de gekozen behandelingen naadloos aan op jouw persoonlijke en unieke skin. Bovendien kunnen schoonheidsspecialisten na deze analyse passend advies geven over het gebruik van huidproducten. Een bezoekje aan de salon zal ongetwijfeld je ogen openen! 

Creëer een gezonde huid

De gezichtsbehandeling bij de schoonheidssalon biedt veel huidkundige voordelen. Zo worden de huidprobleempjes van je huid aangepakt en verholpen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld rimpels, verslapping onder de ogen, puistjes, pigmentvlekken. De meeste salons bieden scala aan behandelingen, dus jouw persoonlijke wensen en voorkeuren spelen een grote rol in de keuze. Naast het herstellen of in stand houden van een gezonde huid, heeft een gezichtsbehandeling ook positief effect op de gemoedstoestand. Door de ontspannen sfeer in de schoonheidssalon, verlaat je deze eigenlijk altijd met een relaxed gevoel.

Veelvoorkomende gezichtsbehandelingen

Steeds meer mensen kiezen voor een schoonheids- of gezichtsbehandeling in de kapsalon. De deskundigheid van een professional biedt net die extra touch voor een gezonde huid. Voor allerlei verschillende behandelingen kun je er terecht. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het epileren, harsen van je wenkbrauwen. Ook kun je er je wimpers laten verven voor een meer sprekende blik. Daarnaast is het ook mogelijk een visagist aan de slag te laten gaan met jouw gezicht.

Feestelijke aangelegenheid

Vind je dit wat overdreven voor een gewone doordeweekse dag? Probeer het dan eens voor een feestelijke moment of bijzondere gelegenheid. Neem een foto mee van jouw outfit, of beter nog: trek ‘m aan! De specialist kan dan meteen aan de slag om jouw gezicht zo mooi mogelijk te laten aansluiten bij de kleding. Dat geldt overigens ook voor je kapsel. Het mag even wat moeite kosten, maar dat is het dubbel en dwars waard. Na afloop zal jij namelijk vol zelfvertrouwen als een schitterend totaalplaatje de deur uit wandelen!

Schoonheidssalon

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Badhoevedorp, Noord-Holland
  25-07-2023
 2. Schagen, Noord-Holland
  08-06-2023
 3. Broek op Langedij.., Noord-Holland
  18-03-2023
 4. Lisse, Zuid-Holland
  01-02-2023
 5. Delft, Zuid-Holland
  13-12-2022

Nieuwste beoordelingen

 1. Bolsward, Friesland
  02-08-2023
 2. Almere, Flevoland
  14-05-2023
 3. Almere, Flevoland
  02-05-2023
 4. Prinsenbeek, Noord-Brabant
  06-09-2022
 5. Papendrecht, Zuid-Holland
  03-04-2022

Meeste bedrijven per provincie

 1. 2669 Zuid-Holland
 2. 2425 Noord-Brabant
 3. 2236 Noord-Holland
 4. 1831 Gelderland
 5. 1339 Limburg

Kappers uitgelicht