Hairextensions

Ben je gezegend met prachtige steile lokken of juist met een flinke bos haar vol met krullen? Wat je ook aan haardos gegeven is: veel mensen zouden hun haar graag anders zien. Zo zijn veel mensen niet tevreden met de coupe die hen is gegeven. Een veel voorkomende klacht is dun en futloos haar. Eerstgenoemde komt voor, simpelweg vanwege weinig haren op de hoofdhuid. Daardoor is de haardos vanzelfsprekend relatief dun. Hoe ouder je wordt, hoe verder de dikte van de haardos achteruit gaat. Wil jij de gelukkige eigenaar worden van een mooie, volle haardos? Denk dan eens aan het toevoegen van extensions!

Waarom kiezen voor extensions?

Extensions zijn stukjes haar die aan het natuurlijke haar bevestigd worden. Ze kunnen worden toegevoegd wanneer je een vollere bos wenst. Ook wanneer je graag langer haar wilt, is haarverlenging een goede keuze. Naast het verlengen van de haardos worden hair extensions ook aangebracht wanneer er bepaalde kleuren gewenst zijn. Bij het toevoegen van de extra lagen haar krijgt je haar de desgewenste kleur zonder daarbij chemische stoffen toe te voegen aan je haar. Dit geldt ook voor structuren in het haar, of voor het toevoegen van sieraden in de haardos. Verder kun je ook littekens of kleine kale plekjes op de hoofdhuid verbergen door het toevoegen van de extensions.

Kies verstandig

Bij het zetten van hair extensons zijn er een aantal zaken waar je aan moet denken. Niet ieder haartype is geschikt, maar tegenwoordig zijn er genoeg mogelijkheden. Is je haar bros of breekt het snel af, dan kan het gewicht van de haartoevoegingen te zwaar worden. In dit geval is het verstandiger om géén haarverlenging te nemen. Haartoevoegingen bevestigen is vrijwel bij ieder haartype mogelijk, mits het gezond is. De haardeskundige kan jou helpen met het maken van een weloverwogen keuze: welke soort toevoeging past bij jou en jouw haar? Vraag gerust ook een kapper om te bepalen of de kwaliteit van jouw haar geschikt is.

Goed om te weten

Wanneer je kiest voor haarverlenging dien je rekening te houden met een aantal zaken. Zo moet je zorgvuldiger dan normaal je haar borstelen. Anders bestaat de kans dat de borstel achter de buisjes blijft hangen waarmee de extra haardos is bevestigd. Mochten ze nou binnen een aantal weken al los, neem dan contact op met de kapper. Na het zetten van de synthetische haartoevoegingen, is er weinig mogelijk qua permanentbehandelingen. Ook moet je denken aan de toename van gewicht van het haar. Verder is het zeer verstandig om je haar ’s nachts vast te binden in een vlecht of staart, zodat de kans op klitten nihil blijft. Met behulp van deze tips geniet jij intens van je nóg mooiere bos haar!

Extensions

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Stegeren, Overijssel
  28-01-2024
 2. Duiven, Gelderland
  12-12-2023
 3. Honselersdijk, Zuid-Holland
  12-10-2023
 4. Veldhoven, Noord-Brabant
  12-09-2023
 5. Eindhoven, Noord-Brabant
  03-07-2023

Nieuwste beoordelingen

 1. Dieren, Gelderland
  04-07-2024
 2. Gouda, Zuid-Holland
  20-06-2024
 3. Leidschendam, Zuid-Holland
  01-04-2024
 4. Ede, Gelderland
  09-03-2024
 5. Weesp, Noord-Holland
  02-03-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 2247 Zuid-Holland
 2. 1939 Noord-Brabant
 3. 1836 Noord-Holland
 4. 1529 Gelderland
 5. 1139 Limburg

Kappers uitgelicht