Heren

Het knippen en kappen van mannen is louter vakmanschap. Of je nu voor een knipbehandeling komt of voor het wegwerken van je grijze lokken: bij de heren/mannenkapper ben je aan het juiste adres. Deze coiffeurs beheersen de fijne kneepjes van het herenvak. Van een klassieke coupe tot een eigentijds model: alles is mogelijk. Laat je kappen bij de mannenkapper en je weet zeker dat het een hele beleving op zich zal worden. Met oog voor de man en deskundigheid op de eerste plaats.

Kies jij voor een hippe of authentieke coupe?

De herenkapper is bij uitstek de plek waar je terecht kunt voor een passend model. Ieder jaar komen ze in verschillende gedaanten voorbij: de mooiste kapsels voor een bepaald jaar of seizoen. Daarnaast is er meer dan genoeg keuze uit coupes die het al jarenlang erg goed doen in de haarmode. Deze kappers zijn op de hoogte van de laatste haarnieuwtjes. Daarnaast hebben zij tal aan trends die het al jarenlang goed doen. Ga je voor een naturel kapsel of kies je ervoor iets nieuws te proberen? Laat je adviseren door de hairstylisten en voor je het weet loop je met een hip, passend model de salon uit!

Zeg maar dag tegen je grijze haar

Vroeg of laten krijgen veel mensen ermee te maken: grijs haar. De één kan hier prima mee leven, de ander vindt het afschuwelijk. Wil je afscheid nemen van die storende grijze lokken door je natuurlijke bos haar? Met een kleine toef kleur is dat in een vingerknip gebeurd. Ook zonder daarbij meteen een geheel andere aanblik te creëren. De herenkapper staat je bij om je te adviseren over de juiste kleur. Zo weet je zeker dat je binnen de kortste keren je gezonde, ongerepte haarkleur weer volledig terug ziet.

De laatste tips voor een fantastisch totaalplaatje

Het belangrijkste doel van de mannenkapper is dat jij weer piekfijn voor de dag komt na je kappersbezoek. Daarbij is er niet alleen aandacht voor het kapsel, maar juist ook voor je algehele gezichtsuitdrukking. Bij het dragen van een baard is een goede verzorging onmisbaar. Door diverse knip- of trimbehandelingen zorgen deze haardeskundigen dat je baard weer ontzettend netjes oogt. Daarnaast kunnen deze heren je wenkbrauwen zo goed als pijnloos epileren. De kappers zorgen voor de perfecte aandacht bij het kappen en andere gezichtsbehandelingen. Ben je op zoek naar een kapper waarbij aandacht en de man centraal staat: scheer je weg naar de mannenkapper en ervaar het zelf.

herenkapper

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Oentsjerk, Friesland
  24-04-2024
 2. Hardinxveld-Giess.., Zuid-Holland
  31-03-2024
 3. Oisterwijk, Noord-Brabant
  28-03-2024
 4. Kampen, Overijssel
  12-02-2024
 5. Stegeren, Overijssel
  28-01-2024

Nieuwste beoordelingen

 1. Alkmaar, Noord-Holland
  22-05-2024
 2. Lochem, Gelderland
  07-05-2024
 3. Bennekom, Gelderland
  19-04-2024
 4. Leidschendam, Zuid-Holland
  01-04-2024
 5. Blaricum, Noord-Holland
  20-03-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 2232 Zuid-Holland
 2. 1915 Noord-Brabant
 3. 1814 Noord-Holland
 4. 1512 Gelderland
 5. 1128 Limburg

Kappers uitgelicht