Epileren

Kijk je soms in de spiegel en erger je je ook zo aan die grote borstels boven je ogen? Niet getreurd: ook voor jou zijn strakke wenkbrauwen weggelegd. Er zijn verschillende manieren om die volle, perfecte wenkbrauwen te krijgen. Ongewenste haren zeggen we gedag en hiermee zeggen we hallo tegen een eigentijds, mooi en verzorgd uiterlijk.

Waarom epileren?

Hoe klein ze ook zijn: onderschat de kracht van de borstels middenin je gezicht niet. Ze vormen het kader van jouw aanzicht. Voor een verzorgde uistraling is het onderhouden en epileren van je wenkbrauwen ontzettend belangrijk. De manier waarop je epileert heeft veel van doen met jouw blik. Wanneer deze boos oogt, kun je ervoor kiezen om je ze op een andere manier te epileren. Dit zorgt vaak al voor een wezenlijk verschil. Bovendien is het een kleine moeite om te doen en kun je het tevens uitbesteden aan de professionals op het gebied van epileren.

De vorm van de wenkbrauw

Hoe jij jouw wenkbrauw het liefst epileert hangt samen met jouw eigen wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dunner lijntje. Dit zorgt voor een meer open blik. De vorm van de wenkbrauw is volledig afhankelijk van de vorm van jouw gezicht. Creëer de perfecte vorm die aansluit bij jou. Dit kan zowel een ronde boogvorm als een strakke, hoekige lijn betekenen. Doe research en maak een keuze voor de vorm die jij mooi vindt.

Doe-het-zelven of laten doen

Voor deskundig advies kun je altijd terecht bij een professional. Deze hebben zicht op de laatste trends en ontwikkelingen op epileergebied, maar weten ook wat er goed bij jouw gezicht past. Laat je informeren over de verschillende methodes voor epileren. Zo bestaan er tegenwoordig steeds meer pijnvrije manieren om tot prachtige wenkbrauwen te komen. Verder is het goed om te weten dat na het epileren, de haartjes vrij snel terug kunnen komen. Na een aantal dagen zul je de wenkbrauwen weer moeten bijwerken om het mooie resultaat te behouden.

The finishing touch

Ben je al bekend met het epileren en heb je jouw favoriete vorm gevonden? Dan is het ook mogelijk om deze een stukje intenser te maken. Dit kan met behulp van een wenkbrauwpotlood. Ook kun je de wenkbrauw laten verven. Wanneer je helemaal geen twijfels meer hebt, kun je er ook voor kiezen om je ze permanent te laten zetten. Hoe dan ook: voor een mooie, sprekende blik is epileren van groot belang!

Epileren

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Sauwerd, Groningen
  24-11-2023
 2. Bergen, Noord-Holland
  17-10-2023
 3. Veldhoven, Noord-Brabant
  12-09-2023
 4. Badhoevedorp, Noord-Holland
  25-07-2023
 5. Schagen, Noord-Holland
  08-06-2023

Nieuwste beoordelingen

 1. Zoetermeer, Zuid-Holland
  06-12-2023
 2. Zoetermeer, Zuid-Holland
  03-12-2023
 3. Zoetermeer, Zuid-Holland
  02-12-2023
 4. Zutphen, Gelderland
  29-09-2023
 5. Kerkrade, Limburg
  23-09-2023

Meeste bedrijven per provincie

 1. 2618 Zuid-Holland
 2. 2383 Noord-Brabant
 3. 2200 Noord-Holland
 4. 1799 Gelderland
 5. 1323 Limburg

Kappers uitgelicht