Permanenten

Door het zetten van een permanent kun je jouw haardos omtoveren tot hoe jij het graag zou wensen. Heb je stijl haar en droom je van een flinke bos krullen? Dat is mogelijk door permanent. Heb je enkel behoefte aan wat meer volume in je haar? Ook mogelijk. Wil je gekruld haar juist glad maken? Mogelijk. Of wil je juist een aantal probleemgebieden een opkikker geven? Ook dat kan. Je kunt het zo gek niet bedenken: alles is mogelijk met permanent. Het komt dus niet als een verrassing dat deze methode van haarbewerking uitermate populair is. Met permanent kun je jouw droomkapsel creëren!

Soorten permanent

Er is scala aan keuze voor het zetten van permanent. Het hangt er vanaf hoeveel verandering jij graag wilt. Is de behoefte aan verandering minimaal, maar enkel gericht op probleemzones in je kapsel, dan kun je kiezen om deze gebieden aan te pakken. Het steil maken van het haar zou hiervoor een oplossing kunnen zijn. Wanneer je steil haar hebt en het graag wilt opleuken aan de onderkant, zou je kunnen kiezen voor een gestapelde permanent. Deze volume wordt vanaf het midden van je lokken tot onderaan je bos aangebracht en zorgt voor een romantische uitstraling. Een andere bekende permanentsoort is de spiraal permanent. Dit zorgt voor een behoorlijk kruleffect en wordt vooral toegepast op lang haar, maar ook op korte haarstijlen zal hij niet misstaan! 

Welk haartype is geschikt?

Stug, licht, donker, dun haar: voor ieder haartype is het geschikt. De haarprofessional weet raad met jouw unieke lokken. Elk type haar kan gepermanent worden, wel is de duur van je permanent afhankelijk van jouw haartype en de vloeistof. De één is geschikt voor bestaande krullen, waar de andere weer beter werkt op haar zonder lengteverschil. De hairstylist zal (met jou) een gepaste manier vinden om de permanent op juiste wijze toe te passen. Lichamelijke ongemakken? Informeer bij de kapsalon in hoeverre dit het resultaat mogelijk wel of niet beïnvloedt. 

Is permanent iets voor mij?

Het permanent zorgt voor een prachtige, nieuwe uitstraling van je haar. Toch is het belangrijk om goed na te denken welke coupe je zou willen zetten. Laat je adviseren door een deskundige over de keuze van een geschikte permanent. Welk model heeft jouw voorkeur en welke rollers wil je gebruiken voor het perfecte resultaat? Verder is het van belang een model te kiezen dat past bij de vorm van je gezicht. Zo lenen ronde gezichten zich vrijwel voor alle stijlen. Daarentegen is het van belang om rekening te houden met de volume aan de zij- en bovenkant wanneer je een langwerpig gezicht hebt. Hoe dan ook: de permanent stijlen hebben voor ieder wat wils!

Permanenten

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Veldhoven, Noord-Brabant
  12-09-2023
 2. Eindhoven, Noord-Brabant
  03-07-2023
 3. Venhuizen, Noord-Holland
  29-06-2023
 4. Schagen, Noord-Holland
  08-06-2023
 5. Gorinchem, Zuid-Holland
  10-04-2023

Nieuwste beoordelingen

 1. Kerkrade, Limburg
  23-09-2023
 2. Weesp, Noord-Holland
  18-09-2023
 3. Prinsenbeek, Noord-Brabant
  26-08-2023
 4. Bolsward, Friesland
  02-08-2023
 5. Groningen, Groningen
  08-06-2023

Meeste bedrijven per provincie

 1. 2653 Zuid-Holland
 2. 2414 Noord-Brabant
 3. 2215 Noord-Holland
 4. 1823 Gelderland
 5. 1332 Limburg

Kappers uitgelicht