Thuiskapper

De deskundigheid en kwaliteit van de salon bij jou thuis ontvangen: dat kan! De thuiskapper is werkelijk ideaal. Eigenlijk zegt de naam alleen al voldoende. Het betreft een mobiele kapper, die haar of zijn werk verricht bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie. Zo gemakkelijk was een kappersbezoek nog nooit!

Niet door weer en wind

Heerlijk knippen door de hairstylist zonder de deur uit te moeten: het klinkt onmogelijk, maar niets is minder waar. Steeds meer thuiskappers vinden tegenwoordig hun weg in de kappersbranche en dat is om een reden. Zo hoef je bijvoorbeeld niet door weer en wind af te reizen naar de kapper. Regenbui of herfststorm? Geen probleem: de kapper komt op eigen vervoer naar jouw stulpje om daar in alle rust je kapsel onder handen te nemen.

De thuiskapper biedt tevredenheidgarantie

Net als bij de doorsnee salon, zorgt ook de thuiskapper voor jouw perfecte coupe. Of het nu gaat om een knip- of kleurbehandeling: deze mobiele kapper is van alle markten thuis. De unieke haardos van ieder mens wordt met zorg en deskundigheid behandeld. Naar aanleiding van jouw kapsel, de mogelijkheden en jouw persoonlijke smaak en wensen wordt jouw perfecte kapsel gecreëerd. De mobiele kapper levert kwaliteit uit de kapperszaak op locatie.

Minimale tijd

Een overvolle agenda of onregelmatige werktijden? De thuiskapper biedt de oplossing. Je hoeft namelijk niet meer te rijden naar de salon, een kwartier in de file te staan én vervolgens nog een parkeerplaats te zoeken. Wanneer het jou uitkomt, plan je een kappersbezoek in. Je kapsel wordt behandeld op de locatie die jij aangeeft (thuis, of op je werk bijvoorbeeld) en na afloop ga je gewoon verder met de drukte van de dag. Goed om te weten: sommige kappers werken met de zogenaamde terugbelservice. Dit houdt in dat je teruggebeld wordt, wanneer je geen gehoor krijgt bij het bellen voor een afspraak. Fijn, want ook dat scheelt weer tijd!

Nog één duit in het zakje

Deze kapper blijkt tevens veel goedkoper in kosten dan een kappersbezoekje aan een salon. Minder vaste lasten van de thuiskapper zijn daarvoor de belangrijkste reden. Naast het feit dat je dus op haarbehandelingen bespaart, hebben ook de reiskosten voeten in de aarde. Woon je niet dichtbij een kapperszaak, dan kun je namelijk tevens flink besparen op een kappersritje. De kapper maakt dus zowel jou als je rekening blij. Je bespaart op de centen én jij ziet er weer piekfijn uit!

thuiskapper

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Nijverdal, Overijssel
  30-06-2024
 2. Zwijndrecht, Zuid-Holland
  26-05-2024
 3. Kampen, Overijssel
  12-02-2024
 4. Stegeren, Overijssel
  28-01-2024
 5. Duiven, Gelderland
  12-12-2023

Nieuwste beoordelingen

 1. Kampen, Overijssel
  04-06-2024
 2. Utrecht, Utrecht
  01-04-2024
 3. Maastricht, Limburg
  10-10-2023
 4. Naarden, Noord-Holland
  20-07-2023
 5. Rotterdam, Zuid-Holland
  19-02-2023

Meeste bedrijven per provincie

 1. 2617 Zuid-Holland
 2. 2375 Noord-Brabant
 3. 2198 Noord-Holland
 4. 1799 Gelderland
 5. 1320 Limburg

Kappers uitgelicht