Dames

Voor veel vrouwen een fijn moment ter ontspanning: een bezoekje aan de dameskapper. Knippen, kleuren, wassen, stijlen: wat je wens ook is, even naar de kapper is altijd een goed idee. Of je nu geboren bent met een flinke bos haar, of juist met een stijle coupe: de hairstylisten zorgt hoe dan ook voor een prachtig en verfrissend kapsel. Neem plaats in de kappersstoel en ervaar het zelf.

Kies voor een eigentijds of juist klassiek kapsel

Laat je onder het genot van een kop warme thee of lekkere koffie bijpraten over de allerlaatste trends op het gebied van haarmode. De vrouwenkapper is bij uitstek de plek waar je op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen en hipste coupes. Laat je inspireren. Ook voor een klassiek en authentiek kapsel ben je hier aan het juiste adres. Deze vakmensen weten alles van de uiteenlopende mogelijkheden. Van een lange bob tot een keurige doch stoere pony. Deze kapper weet raad met iedere haardos!

Haarkleuring: gemakkelijk en vernieuwend

De vrouwenkappers zijn van alle markten thuis. Naast de gigantische kennis en inzicht op het gebied van haarmode gaat hun kappersvak nog verder. Zo is een leuke tint aanbrengen in jouw lokken ook onderdeel van het vak. Steeds meer dames zijn ontzettend enthousiast over haarkleuring. Het is dan ook geen verrassing dat haarkleuring een veelvoorkomende trend is op het gebied van haarmode. Sommigen denken er jarenlang over na, voor anderen is het de normaalste zaak van de wereld. Hoe dan ook, kleuren is hip! Kies een kleur volgens de laatste trends zoals balayage, bronde of underlights. Natuurlijk is kleuren ook een ideale oplossing tegen de opdoemende grijze lokken.

Verzorging van je haar

Of je nu gezegend bent met prachtige Rapunzel-lokken of juist met een pittig doch vrouwelijk kapsel: de uitstraling valt en staat met haarverzorging. Gespleten punten geven immers nooit een chique aangezicht. Voor een goede wasbeurt met de juiste shampoo, conditioner en long conditioner kun je ook aankloppen bij de kapper. De intensieve en kwalitatief goede behandeling zorgt voor een bos glanzende lokken. 

De finishing touch

Een speciale gelegenheid waarvoor je eens extra wilt uitpakken? Laat het stijlen naar het deskundige inzicht van de coiffeurs. Ook voor een doodgewoon kappersbezoek is dit absoluut aan te raden. Ervaar eens hoe leuk het is om de creativiteit van de kapper los te laten op jouw kapsel. Wie weet loop jij zeer binnenkort wel met een vernieuwde, frisse coupe de salon uit!

dameskapper

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Hardinxveld-Giess.., Zuid-Holland
  31-03-2024
 2. Oisterwijk, Noord-Brabant
  28-03-2024
 3. Stegeren, Overijssel
  28-01-2024
 4. Zeddam, Gelderland
  24-01-2024
 5. Oosterland, Zeeland
  12-12-2023

Nieuwste beoordelingen

 1. Bennekom, Gelderland
  19-04-2024
 2. Leidschendam, Zuid-Holland
  01-04-2024
 3. Utrecht, Utrecht
  01-04-2024
 4. Blaricum, Noord-Holland
  20-03-2024
 5. Hulsberg, Limburg
  12-03-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 2232 Zuid-Holland
 2. 1917 Noord-Brabant
 3. 1818 Noord-Holland
 4. 1512 Gelderland
 5. 1128 Limburg

Kappers uitgelicht