Kleuren

De één weet niet meer anders, de ander twijfelt er al jaren over: het verven van je haar. Wanneer je toe bent aan een nieuwe uitstraling, of volledig klaar bent met je ‘gewone’ kapsel: kleuren is altijd een goed idee. Je lokken voorzien van een nieuw kleurtje kan niet alleen fris en nieuw ogen, maar is ook nog eens heel eigentijds en getuigd van een dosis lef. Wanneer duik jij de salon in voor een nieuwe tint in je haar? 

Trends op het gebied van haarkleuren

Highlights, Balayage, ombre, bronde, babylights, dip dye, ieder jaar opnieuw verschijnen er nieuwe trends voor het kleuren van je haar. Verschillende kleuren zijn gedurende bepaalde seizoenen helemaal hot. Toch zijn er ook voldoende tijdloze trends te zien in de haarmode. Te denken valt aan de ombre look, of aan de methode van balayage. Hoe je de haarkleuring ook toe laat brengen (of zelf toebrengt), er valt altijd mee te variëren. Zo kun naar jouw voorkeuren gaan voor subtiel of juist opvallend, natuurlijk of kleurrijk, of kun je gaan voor een meer warme en intense look. Een voordeel van de balayagemethode is dat je je uitgroei niet hoeft bij te werken. Verder bestaan er op het gebied van haarkleuringen veel vernieuwde concepten. Zo maken diverse salons al gebruik van organisch materiaal, waardoor allergieklachten et cetera achterwege blijven. 

Doe-het-zelven of toch naar de salon?

De meeste mensen kiezen ervoor om hun haar te laten kleuren door een professional. Voor een eerste keer verven is dit zonder meer raadzaam. Ben je na een aantal behandelingen van mening dat je het heft ook zelf in handen kunt nemen, dan is dat zeker niet onmogelijk. Voor mensen met grijs haar is het aan te raden om te beginnen op de plek met de meeste grijze haren. Mits je de juiste haarverf in huis hebt en advies hebt opgevraagd bij een professional speel je eenvoudig voor eigen kapper. Na ongeveer 4 á 6 weken is herhaling gewenst, zo krijgt uitgroei bijna geen kans en loop jij er piekfijn bij!

Creëer een verrassende look

Of je nu je favoriete teint nog eens wilt aanbrengen in je haardos, of wanneer je wens volledig is veranderd: je haar verven zorgt altijd voor een origineel en leuk effect! Kies voor een eigentijdse modetint, een nieuwe kleurtechniek, highlights of enkel voor grijsdekking. Op basis van persoonlijk advies en voorkeur kun jij een goede keuze maken. Tenslotte is iedereen uniek, en dat geldt ook voor het haar. Wie weet loop jij binnenkort dan wel met een nieuw kapsel de salon uit!

Haren verven

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Nijverdal, Overijssel
  30-06-2024
 2. Hoensbroek, Limburg
  06-06-2024
 3. Oentsjerk, Friesland
  24-04-2024
 4. Hardinxveld-Giess.., Zuid-Holland
  31-03-2024
 5. Oisterwijk, Noord-Brabant
  28-03-2024

Nieuwste beoordelingen

 1. Huissen, Gelderland
  04-07-2024
 2. Westerbork, Drenthe
  22-06-2024
 3. Gouda, Zuid-Holland
  20-06-2024
 4. Alkmaar, Noord-Holland
  22-05-2024
 5. Utrecht, Utrecht
  01-04-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 2597 Zuid-Holland
 2. 2356 Noord-Brabant
 3. 2176 Noord-Holland
 4. 1787 Gelderland
 5. 1315 Limburg

Kappers uitgelicht