Zonder Afspraak

Het is zover: je hebt eindelijk een leuke date met die bewuste man of vrouw achter wie je al zo lang aan zat. Of je hebt vanavond ineens een feestje, dat je vergat te noteren in je agenda. Of je bent gewoon toe aan een nieuw, fris kapsel en dat wil je per direct. Wat je reden ook is, last-minute een goed kapsel regelen was nog nooit zo makkelijk. Wanneer jij wilt, wanneer jij tijd en zin hebt: hier ben je altijd welkom voor een nieuwe coupe. Bij de kapper zonder afspraak kun je gewoon binnenlopen, zonder vooraf iets te hoeven regelen of vast te leggen: heerlijk!

Langskomen wanneer je wilt

Wanneer je naar de kapper gaat wanneer het jou uitkomt, kun je pas echt genieten van dit momentje van ontspanning. Haasten voor de kapper wordt verleden tijd. Ook hoef je niet je andere afspraken om je vastgezette kappersbezoek heen te plannen. Gewoon naar de kapper gaan wanneer jij wilt, tijd hebt en vooral ook zin hebt om in de kappersstoel te gaan zitten. Tegenwoordig zijn er steeds meer kappers die (weer) gebruik maken van kappen zonder afspraak. Het geeft de klant meer rust: hij of zij kan gaan wanneer de persoonlijke agenda dat toelaat.

Indicatie van de wachttijd

Het bezoeken van deze kapper zorgt voor een flexibele agenda. Toch is het voor veel mensen van belang dat een kappersbezoek niet té veel tijd in beslag neemt. De agenda is vaak overvol. Wanneer je kappers zonder afspraak bezoekt, kunnen zij jou dit zo goed als altijd garanderen. Het kan soms zijn dat je op een druk moment binnenwandelt, dan zul je even moeten wachten. Toch komt het ook vaak voor dat je al vrij snel geholpen kunt worden. Salons waarbij je zonder afspraak kunt binnenwandelen houden bijvoorbeeld rekening met het inzetten van personeel. Zo blijft het aantal spontane kappersbezoeken goed werkbaar en kan de klant snel en met de verwachte aandacht geholpen worden. Sommige salons maken gebruik van een verkeerslicht bij de voordeur of een bemande balie, waardoor je zicht hebt op de eventuele wachttijd bij de kapper.

Kwaliteit op de eerste plek

Wanneer je kiest voor het kappen zonder afspraak, kun je zeker zijn van pure aandacht voor jouw nieuwe kapsel. Dat is natuurlijk het belangrijkste bij een kappersbezoek en staat in elke salon centraal: het creëren van jouw nieuwe, frisse coupe. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en met zorg wordt je haar geknipt. Gevolg is een meer dan tevreden klant, die zelfverzekerd en met een goed gevoel naar zijn vernieuwde haardos kijkt. Zo zorgt de kapper dat je de deur uit loopt als de beste versie van jezelf!

Kapper zonder afspraak

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Hardinxveld-Giess.., Zuid-Holland
  31-03-2024
 2. Oisterwijk, Noord-Brabant
  28-03-2024
 3. Zeddam, Gelderland
  24-01-2024
 4. Breda, Noord-Brabant
  04-11-2023
 5. Bergen, Noord-Holland
  17-10-2023

Nieuwste beoordelingen

 1. Alkmaar, Noord-Holland
  22-05-2024
 2. Leidschendam, Zuid-Holland
  01-04-2024
 3. Breda, Noord-Brabant
  03-03-2024
 4. IJmuiden, Noord-Holland
  01-03-2024
 5. Almere, Flevoland
  29-02-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 2243 Zuid-Holland
 2. 1923 Noord-Brabant
 3. 1829 Noord-Holland
 4. 1521 Gelderland
 5. 1136 Limburg

Kappers uitgelicht