Make-up & Visagie

Een stunning kapsel is natuurlijk niet af met passende make-up en visagie. Voor de ultieme uitstraling moet je verder kijken dan alleen naar haarverzorging alleen. Het doel van visagisten is om sterke kanten van het gezicht te benadrukken, en de minder sterke kanten van het gezicht te camoufleren. Daarmee zorgen zij voor een extra sterk gezichtsprofiel. De ervaren visagisten weten als geen ander hoe ze jouw sterke profielen kunnen accentueren en baseren hun behandeling tevens op jouw eigen voorkeuren. Dankzij een likje make-up en visagie is jouw look helemaal af!

Een passende make-up

Visagie vindt zijn oorsprong in het Franse ‘visage’, wat gezicht inhoudt. Mensen die zich bezighouden met de visagie, zijn dus gespecialiseerd in het werken met gezichten. Natuurlijk is de coupe een belangrijk onderdeel van je voorkomen, maar de aandacht voor je gezicht is minstens zo belangrijk. Wil je eens extra uitpakken voor je bruiloft? Of staat er een speciale gelegenheid te wachten waarvoor je wel een beetje glamour kan gebruiken? Kies dan voor een fijne behandeling bij een deskundig visagist. Bij de meeste salons kun je terecht voor een proefsessie en gebeurt altijd in goed overleg. Zo worden ook jouw persoonlijke voorkeuren meegenomen voor het behalen van een stralend totaalplaatje.

Vakmanschap en natuurlijke ingrediënten

Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de kundigheid van je visagist en de gebruikte producten. De ervaring leert dat mensen natuurlijke ingrediënten als prettig ervaren. Dit komt doordat deze natuurlijke producten vaak minder dik op de huid worden aangebracht. Deze producten geven vervolgens alsnog het gewenste wauw-effect en voelen fijner aan op de huid. Ook aan de dierenliefhebbers wordt er tegenwoordig veel gedacht, er bestaat een hele collectie make-upproducten die niet wordt getest op dieren. Zo kun je met welk product dan ook de mooiste versie van jezelf tevoorschijn toveren!

De ultieme combinatie: een kapsalon met visagie

Aandacht voor uw kapsel en uw gezicht klinkt als een goed huwelijk. Niet zo gek dus dat steeds meer kapsalons hun kennis over haar bundelen met de visagie. Zo kun je na een mooie knip- of kleurbeurt aansluitend je make-up laten doen. Uiteraard zonder dat de kwaliteit en specifieke vakkennis van de visagist verloren gaat. Wil jij ook stralen op dat ene feestje? Kies er dan voor om zowel een kappers- als visagistbehandeling te nemen. Zo weet je zeker dat je aan alles hebt gedacht. En beschik je over een fantastische totallook!

Make up

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Maastricht, Limburg
  04-10-2023
 2. Veldhoven, Noord-Brabant
  12-09-2023
 3. Venhuizen, Noord-Holland
  29-06-2023
 4. Den Ham, Overijssel
  17-06-2023

Nieuwste beoordelingen

 1. Ede, Gelderland
  09-03-2024
 2. Weesp, Noord-Holland
  02-03-2024
 3. Almere, Flevoland
  29-02-2024
 4. Smilde, Drenthe
  07-02-2024
 5. Weesp, Noord-Holland
  07-12-2023

Meeste bedrijven per provincie

 1. 2622 Zuid-Holland
 2. 2384 Noord-Brabant
 3. 2200 Noord-Holland
 4. 1801 Gelderland
 5. 1324 Limburg

Kappers uitgelicht