Over ons

Leuk dat je een bezoekje brengt aan de website Kappers.nl. Kappers.nl is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de bekendste kapper websites van Nederland. Op de website worden iedere maand duizenden mensen die opzoek zijn naar een kapper in contact gebracht met kappers in hun regio.

Actief sinds 2010

De eerste website van Kappers.nl werd gelanceerd in 2010. De gedachte van de oprichter was het opzetten van een simpel, maar volledig en duidelijk overzicht van kappers in Nederland. Een overzicht waarmee iedereen gemakkelijk een kapper in de buurt kan vinden.

Halverwege 2017 kwamen de beheerders tot de conclusie dat de website die al sinds 2010 online was niet meer voldeed. Daarom is er hard gewerkt aan een nieuw systeem en een nieuwe layout met meer opties en functionaliteiten. In juni 2018 is de huidige website gelanceerd.

team

Bezoekers

Kappers.nl is een bekende website in de kappersbranche. Met dagelijks meer dan 1.000 bezoekers en op piekdagen tot wel 3.000 bezoekers is het een van de bekendste overzichten geworden. Wie opzoek is naar een kapper kan zoeken in een database van ongeveer 15.000 kappers. De kappers zijn gesorteerd in herenkappers, dameskappers, kinderkappers, thuiskappers, barbers en kappers waar men zonder afspraak terecht kan.

Reviews en beoordelingen

Om klanten te helpen bij het uitkiezen van een kapper is het sinds 2018 ook mogelijk om een beoordeling op de website achter te laten. Dat betekent dat klanten aan anderen kunnen laten weten hoe zij een kapper beoordelen.