Keratine behandeling

Jouw haar verdient de allerbeste zorg en die geef je met een keratinebehandeling. Last van stug, pluizig, dof of futloos haar? Het is een veelvoorkomende klacht en kapsalons bieden de oplossing. Deze werkwijze zorgt voor glad, soepel haar en is ontwikkeld om je lokken weer te laten glanzen en schitteren. Je kunt je haar gemakkelijker stylen en het effect is maarliefst twaalf weken zichtbaar. Logisch genoeg wordt de keratinebehandeling steeds populairder en de ervaringen van klanten zijn waanzinnig!

Waarom kiezen voor keratine?

Dat de keratinebehandeling zo populair is, komt natuurlijk door de vele voordelen en gemakken die het met zich meebrengt. Zo wordt er gedurende de behandeling geen gebruik gemaakt van chemische middelen: op een natuurlijke wijze wordt je haardos verzorgd. Het kost slechts een halfuurtje extra naast je reguliere kappersbezoek en je hebt geen overbodige gladmakende producten nodig. Na een keratinebehandeling voelt je haar gladder en zachter dan ooit. Bovendien is je haar na een douchebeurt (bewezen) veel sneller droog. Tel de tijd die je over hebt maar uit… Wil jij ook een natuurlijke, mooie glans en bovenal schitteren met gezonde lokken: kies dan voor deze prettige behandelwijze. Niet alleen leuk voor het oog, maar ook voor de conditie van je haren!

Lang blijvend resultaat

Het is raadzaam om professioneel advies en de verzorging van je haar serieus te nemen na een keratinebehandeling. De keratine die is toegevoegd zorgt voor tijdelijk herstel van je haar, gedurende een behoorlijke tijd. Wanneer je dit op de goede manier doet kun je namelijk wel drie maanden genieten van je glanzende, gezonde lokken. Naarmate de tijd vordert, zal de keratine geleidelijk uit het haar verdwijnen. Daarna is het uiterlijk van je haar weer zoals voor de behandeling. Uiteraard kun je dan wederom kiezen voor een nieuwe keratinebehandeling: genoeg redenen om dat te doen!

Is het geschikt voor mijn haar?

Of je nu stijl haar hebt, krullend haar, kroes haar, of haar in alle kleuren van de regenboog: de keratinebehandeling is altijd geschikt. Welk haartype je ook hebt, glanzend haar is voor ieder haartype te realiseren. Let wel: heb je gekleurd haar, dan mag je na een keratinebehandeling pas na twee weken weer opnieuw kleuren. In dat geval is het handig om na de kleurbehandeling de keratinebehandeling toe te passen. Gun jij jouw haar ook de verzorging die het verdient en wil je bovendien ook een waanzinnig glanzend kapsel? Dan is de keratinebehandeling absoluut iets voor jou!

Wassen

Laatst toegevoegde bedrijven

  1. Kerkrade, Limburg
    22-03-2023
  2. Broek op Langedij.., Noord-Holland
    18-03-2023
  3. Lisse, Zuid-Holland
    01-02-2023
  4. Bergen, Limburg
    31-01-2023
  5. Utrecht, Utrecht
    15-12-2022

Nieuwste beoordelingen

  1. Almere, Flevoland
    14-05-2023
  2. Almere, Flevoland
    02-05-2023
  3. Boxtel, Noord-Brabant
    26-04-2023
  4. Rotterdam, Zuid-Holland
    22-04-2023
  5. Apeldoorn, Gelderland
    04-04-2023

Meeste bedrijven per provincie

  1. 2665 Zuid-Holland
  2. 2424 Noord-Brabant
  3. 2231 Noord-Holland
  4. 1838 Gelderland
  5. 1337 Limburg

Kappers uitgelicht