Je Haarkamer

Je Haarkamer is een Trendy kapsalon aan de Anna Paulownastraat 25 te Alkmaar. Kapper voor zowel dames als heren en uiteraard kinderen, wij verzorgen nette, stijlvolle, extravagante kapsels, voor feesten, bruiloft of gewoon omdat u er verzorgt uit wil zien.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom werken wij hoofdzakelijk met de professionele producten van Wella Professionals, Artistique.

Luisteren en meedenken is voor mij belangrijk zodat ik iedereen tevreden de deur uit kunnen laten gaan, wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en laten ons regelmatig bijscholen, in ons vak ben je nooit uitgeleerd! Het kappersvak blijft zich ontwikkelen en de kappers en kapsters ook. Dat houdt het kappersvak elke keer weer speciaal.

Bent u nieuwsgierig naar wat Je Haarkamer allemaal kunnen, U kunt bellen naar de salon voor een afspraak, Whatsappen of mailen mag ook.

Tot snel in de salon,
Lisanne van Je Haarkamer

Bedrijfsgegevens

Je Haarkamer
Anna Paulownastraat 25
1814XA Alkmaar
KvK: 71323155
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Je Haarkamer

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Je Haarkamer heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Je Haarkamer

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB