Nexxt House of Hair

Wij zijn ervan overtuigd dat haar, dus de coupe en kleur uw identiteit / persoonlijkheid moet versterken. Een coupe moet passen bij uw gezichtsvorm en persoonlijkheid. Wat doet u in het dagelijks leven? Wat wilt u uitstralen? Hoeveel tijd kunt en wilt u dagelijks aan uw uiterlijk besteden? Zijn daarbij belangrijke vragen. Daarom bespreken wij altijd uitgebreid voordat we het haar gaan wassen met u, wat de wensen zijn en hoe we die het beste kunnen toepassen. Zo halen we het beste in u naar voren.

Bedrijfsgegevens

Nexxt House of Hair
Havik 41
3811EX Amersfoort
KvK: 69733341
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Nexxt House of Hair

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
8:30 - 18:00
Woensdag
8:30 - 18:00
Donderdag
8:30 - 21:00
Vrijdag
8:30 - 18:00
Zaterdag
8:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
John
28-06-2020, 15:14
Zeer gezellige sfeer, fijn en kundig personeel!
Barbara
03-10-2018, 15:48
Ik ben hier vorige week naar de kapper geweest. Fijn advies gekregen en mijn haar is super geknipt, Na de Highligts voelt mijn haar ook nog gezond aan. De verf die ze gebruiken zit geen Ammoniak en PPD in dus dat scheelt een hoop, maar de kwaliteit is na een week nog steeds goed! Ga er zeker weer naar terug!

Beoordeel Nexxt House of Hair

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB