/assets/img/header-08.jpg

Hairglam

Hairglam is een gespecialiseerde salon voor dames en heren die gevestigd is bij de toonaangevende Mifa’s studio in Amsterdam. Je kan bij ons terecht voor alle kappersbehandelingen. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij een aantal gerenommeerde salons heb ik mijn eigen stijl gecreëerd en ben ik voor mezelf begonnen. Wij nemen de tijd om de klant datgene te geven waar hij/zij voor komt. Als klant sta jij centraal! Bij Hairglam komt meer kijken dan alleen een behandeling. Wij staan voor deskundig advies, professionele behandelingen, gebruik van organische producten, ammonia vrije haarverf en vooral een geweldig eindresultaat. Bij ons staan de wensen van de klant voorop! Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Samen met het merk van Jean Paul Mynè streven wij naar absolute perfectie. De salon werkt overigens alleen op afspraak.

Bedrijfsgegevens

Hairglam
Speerdistelstraat 38
1031JR Amsterdam
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  9:00 - 18:00
 • Woensdag
  Gesloten
 • Donderdag
  9:00 - 18:00
 • Vrijdag
  9:00 - 18:00
 • Zaterdag
  9:00 - 18:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Hairglam

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Kappers in de buurt