Hairstyling Donna & Guy

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Hairstyling Donna & Guy, gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Hairstyling Donna & Guy voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Amsterdam.

Bedrijfsgegevens

Hairstyling Donna & Guy
Nederhoven 11
1083AM Amsterdam
KvK: 50196731
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Hairstyling Donna & Guy

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 19:00
9:00 - 18:00
Dinsdag
9:00 - 19:00
Woensdag
9:00 - 19:00
Donderdag
9:00 - 19:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 9.6
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Emma Brouwer de Reeder
19-04-2022, 16:27
Vivienne heeft verstand van het vak en gebruikt super producten. Vond haar via een review en heb er een rit vanuit Wassenaar voor over! Zeker een vijf sterren kapster!!
Janneke
29-06-2020, 14:17
Heel tevreden met deze kapper. Ik heb een gevoelige hoofdhuid en vaak irritatie na het kleuren. Vivienne houdt hier goed rekening mee en fijn dat de producten: de verf en de shampoo zoveel mogelijk natuurlijk zijn. Ze gebruikt een goede techniek in het verven maar ook met het stylen en föhnen van mijn dikke haar waar veel kappers niet blij mee zijn. Een verademing.
Het is goed te merken dat zij vele jaren ervaring heeft en weet wat ze doet.
Debora Leeser
25-06-2020, 09:03
Viv is een geweldige kapster. Ze fohnt mijn haar 1 x per week en het blijft dan altijd fantastisch zitten.
Lekker snel en altijd op tijd. Echt een vakvrouw. Zeer zeker aan te raden. ?
Robin
24-06-2020, 15:51
Goede knipbeurt gehad.
Ga zeker terug.
Martijn
24-06-2020, 15:46
Goed geknipt leuke frisse zaak, en aardige kapster.?
Youri
24-06-2020, 15:44
Zo blij met mijn haar, lang geleden dat ik zo top gestyled ben.
Kom zeker terug
Pol
24-06-2020, 15:34
Superblij met mijn haar, zeer goede natuurlijke producten voor mijn haar gebruikt die je ook voor thuis kunt aanschaffen bij haar.
Ik heb zeer moeilijk haar waar maar weinig kappers goed mee om kunnen gaan. Nou ik heb haar nu gevonden.
Deze is een blijvertje voor mij !!!.
Roxy Bieze
20-06-2020, 13:43
Super blij met deze fijne kapster. Ze neemt altijd de tijd voor me. Ben altijd super blij als mijn haar hier weer gedaan is. Al met al helemaal top!
Michel Rens
20-06-2020, 02:39
Beste Noura
Je bent niet objectief en ook niet toerekeningsvatbaar
Ik zou je willen vragen voor zaterdag 20-6-2020 13.00 uur je reactie te hebben verwijderd! Of je excuses aanboden op dit platform
Bij geen geen reactie aanvaard je alle juridische gevolgen die je geen goed zullen doen.
Tevens graag een andere kapper zoeken en nooit meer langskomen!
Voor eventuele toelichting ben ik bereid om via mijn nummer of mijn advocaat je toelichting te verstrekken
Waarvan akte !!
Gegevens van jou zij inmiddels bekend ?
19-06-2020, 05:59
De kapper/vrouw (volgens mij nooit kapper geweest en liegt over heel veel zaken) Heb Amsterdam rond gebeld en gevraagd naar 100 % natuurlijk verf zij beloofde en garandeerde dat het HONDERD % natuurlijk is voor mij heel belangrijk aangezien ik nu 4 jaar mijn haar laat groeien en nooit mijn haar verf omdat het zo fragiel is!!!! Het moment dat ze de verf op mijn haar deed begon mijn hoofdhuid in brand te staan waarop ik flipte en haar nogmaals vroeg dit is chemisch en nog steeds ontkent ze het ging ik even in haar boek lezen over haar product en in 5 min wist IK ‘meer over het product dan zij zelf, En ze probeerde nog steeds te ontkennen en later ja oeps sorry mijn excuses ik Zal er maar allergisch voor zijn geweest waarop ze zei ja ik bood mijn excuses aan!!!! ALSOF DAT HET ALLLAAAAL WEER OKÉ MAAKT En het topje van de iksberg nadat ik had aangegeven dat mijn haar ontzettend fragiel is gaat onze bijzondere “kapper”( gewoon huisvrouwtjes die niks te doen had en dan nog durven zeggen dat ze bij de Hilton werkte vast om De haren op te zuigen) op mijn zeik natten haar de föhn OP MIJN HAAR ZETTEN En brandde het weg nadat ze mij haar met chemische troep had gestopt en als je kapper bent weet jij dat je het haar ALTIJD EERST DROOG MOET MAKEN ik ben bijna 40 jaar en dit heb ik nog nooit mee gemaakt ze heeft geen idee wat ze doet, het lijkt meer een hobby ze weet helemaal niks over haar producten, ik ben weg gelopen en heb haar geen cent gegeven ik wil kijken of ik nog eventueel actie kan ondernemen en eventueel een aanklacht in te dienen Als jij naar een leugenaar wilt Die doet alsof ze kapper dan ben je aan het juiste adres.
Danielle
19-06-2020, 20:55
Fantastisch, ik ben om. Zo lang gezocht naar een goede kapper en gevonden. Vriendelijk en professioneel. En naar wens geknipt. Ik ga niet meer elders naar een kapper. Dank je wel. En wat was het kei gezellig. Een vaste klant erbij
Francis
19-06-2020, 15:49
Super goede ervaring bij deze kapster. Ze heeft echt verstand van krullen. Ik heb makkelijk haar als het maar goed wordt geknipt. Heel tevreden ook mooie natuurlijke producten.
Janke
19-06-2020, 14:37
Vandaag een nieuwe kleur uitgezocht voor mijn haar. Heel erg goed en vakkundig geadviseerd. En na afloop super goed geföhnd. Een fijne sfeer, persoonlijk en vooral een zeer ervaren kapster. Heel blij met het resultaat. Een aanrader.
mark
19-06-2020, 12:21
Sinds kort ga ik naar Donna & Guy gevestigd Nederhoven 9 Amsterdam. Ben aangenaam verrast wat een vriendelijke maar vooral topkapster.
Inmiddels ga ik met heel gezin erheen. Prima prijs , persoonlijke aandacht gewoon een vriendelijke vrouw Vivienne doet het super goed. Lekkere koffie en is dit echt een aanrader hoor !!
Marie Louise
19-06-2020, 11:51
Kom al jaren naar deze kapster. Zij kent haar vak zeer goed en kan geweldig goed haar knippen, vooral de mijne :))
Altijd fijn om bij haar te zijn geweest. :))
Yaela
19-06-2020, 11:16
Beste kapster in heel amsterdam! Ik kom al jaren bij deze kapster! Ze weet heel veel over haar producten! Ik heb heel moeilijk dun haar en was altijd bang om naar de kapper te gaan. Ze weet precies wat je wilt en houd altijd rekening met persoonlijke voorkeuren zoals natuurlijke producten, sulfaat, alcohol, etc. Super service !!!
Alice Zegerius
19-06-2020, 09:40
Wat een topkapster heb ik , viv .
Altijd plek , altijd optijd , nooit afgezegd.
En me haar 2 x in de week TE BEELDIG.
Je bent een 10 waard . ?
Noura
19-06-2020, 05:59
De kapper/vrouw (volgens mij nooit kapper geweest en liegt over heel veel zaken)
Heb Amsterdam rond gebeld en gevraagd naar 100 % natuurlijk verf zij beloofde en garandeerde dat het HONDERD % natuurlijk is voor mij heel belangrijk aangezien ik nu 4 jaar mijn haar laat groeien en nooit mijn haar verf omdat het zo fragiel is!!!!
Het moment dat ze de verf op mijn haar deed begon mijn hoofdhuid in brand te staan waarop ik flipte en haar nogmaals vroeg dit is chemisch en nog steeds ontkent ze het ging ik even in haar boek lezen over haar product en in 5 min wist IK ‘meer over het product dan zij zelf, En ze probeerde nog steeds te ontkennen en later ja oeps sorry mijn excuses ik
Zal er maar allergisch voor zijn geweest waarop ze zei ja ik bood mijn excuses aan!!!! ALSOF DAT HET ALLLAAAAL WEER OKÉ MAAKT En het topje van de iksberg nadat ik had aangegeven dat mijn haar ontzettend fragiel is gaat onze bijzondere “kapper”( gewoon huisvrouwtjes die niks te doen had en dan nog durven zeggen dat ze bij de Hilton werkte vast om
De haren op te zuigen) op mijn zeik natten haar de föhn OP MIJN HAAR ZETTEN En brandde het weg nadat ze mij haar met chemische troep had gestopt en als je kapper bent weet jij dat je het haar ALTIJD EERST DROOG MOET MAKEN ik ben bijna 40 jaar en dit heb ik nog nooit mee gemaakt ze heeft geen idee wat ze doet, het lijkt meer een hobby ze weet helemaal niks over haar producten, ik ben weg gelopen en heb haar geen cent gegeven ik wil kijken of ik nog eventueel actie kan ondernemen en eventueel een aanklacht in te dienen
Als jij naar een leugenaar wilt Die doet alsof ze kapper dan ben je aan het juiste adres.
quincy
03-03-2020, 13:48
ik heb dik krullend haar en het werd geweldig geknipt in laagjes. top service en krul vriendelijke producten!
anoniem
05-04-2019, 09:08
Mijn haar zat geweldig en ze was zeer klantvriendelijk! Ik kom zeker vaker terug!
anoniem
05-04-2019, 09:08
Mijn haar zat geweldig en ze was zeer klantvriendelijk! Ik kom zeker vaker terug!

Beoordeel Hairstyling Donna & Guy

Uw beoordeling: