kapperabo

Welkom bij KapperAbo, jouw toevluchtsoord voor uitmuntendheid in haarverzorging en stijl. Bij KapperAbo gaat het niet alleen om het knippen en stylen van haar, het is een ervaring die je zelfvertrouwen versterkt en je persoonlijkheid laat stralen.

Onze getalenteerde en gepassioneerde haarstylisten bij KapperAbo zijn meer dan alleen professionals; ze zijn kunstenaars die hun vaardigheden inzetten om unieke looks te creëren die passen bij jouw smaak en levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een klassieke snit, een gedurfde nieuwe look of gewoon wat bijwerken, wij staan voor je klaar met scharen in de hand en creativiteit in het hart.

Bij KapperAbo streven we naar een omgeving waarin mannen zich kunnen ontspannen en zich thuis kunnen voelen. Onze salon is een plek waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van hoogwaardige verzorging. We zorgen niet alleen voor je haar, maar ook voor je welzijn.

We geloven in de kracht van community en het delen van verhalen. Daarom moedigen we gesprekken aan en willen we dat je je op je gemak voelt terwijl je bij ons bent. Je bent niet zomaar een klant, maar een deel van de KapperAbo-familie.

Bij KapperAbo gaat het om meer dan alleen haar. Het gaat om het creëren van herinneringen, het opbouwen van relaties en het samen vieren van stijl. Stap binnen, ontspan en laat ons je helpen om de beste versie van jezelf te worden, één knipbeurt tegelijk.

Bedrijfsgegevens

kapperabo
Plein 15
1861JX Bergen
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
kapperabo

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 18:00
Dinsdag
9:00 - 19:30
Woensdag
9:00 - 19:30
Donderdag
9:00 - 19:30
Vrijdag
9:00 - 20:00
Zaterdag
9:00 - 19:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

kapperabo heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel kapperabo

Uw beoordeling: