/assets/img/header-08.jpg

Thuiskapster Elles van der Hoek

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Thuiskapster Elles van der Hoek, gevestigd in Breda in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Thuiskapster Elles van der Hoek voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Breda.

Bedrijfsgegevens

Thuiskapster Elles van der Hoek
Petronella Moensstraat 7
4822VG Breda
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 21:00
 • Dinsdag
  9:00 - 21:00
 • Woensdag
  9:00 - 21:00
 • Donderdag
  9:00 - 21:00
 • Vrijdag
  9:00 - 18:00
 • Vrijdag
  9:00 - 18:00
 • Zaterdag
  9:00 - 16:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Thuiskapster Elles van der Hoek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

Willy de Does
12-12-2020, 14:34

Het is altijd gezellig als ze er is een lieve gezellige vrouw ze kan het heel goed door de corona kwam ik met haar in aanraking door de begeleiding ik zei tegen hun dat ik het wel erg gezellig vind met haar de eerste dag zei ik als je honger heb eet maar met mij mee fantastisch is zij

Rina van der Waal
24-12-2019, 06:22

Ik bent zo tevreden met Elles. Niets aan te merken op haar werk. Leuke meid. Altijd vrolijk en houd mij goed op de hoogte van haar tijd of zij beetje vroeger of later komen Heerlijk dat zij thuis kom knippen. Bijna de helft van de prijs bij mijn vorige kapster. Bij mij score Elles vol punten.

Kappers in de buurt