Luxurious-Hairextensions

Houd je hairextensions én je eigen haar stralend en gezond, voor zo lang mogelijk! Geef je ze de juiste verzorging met de luxe en professionele haarproducten van Luxurious-Hairextensions, speciaal ontworpen voor hairextensions met 100% Human Hair.
Gebruik de beste professionele producten van het exclusieve merk Luxurious-Hairextensions en creëer prachtig lang of vol haar. Alle hairextensions van dit merk zijn zorgvuldig geselecteerd, getest en hebben de nieuwste bevestigingsmethodes. Ze zijn gemaakt van 100% Human Cuticle Remy Hair met de hoogste Virgin Quality. De extensions zijn Double Drawn en hebben hierdoor extra volle punten. Kies uit meer dan 15 kleuren en ervaar de kwaliteit zelf.

Bedrijfsgegevens

Luxurious-Hairextensions
De Vecht 6
8253PH Dronten
KvK: 76286886
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Luxurious-Hairextensions

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Luxurious-Hairextensions heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Luxurious-Hairextensions

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB