Mich Do My Hair

Welkom bij "Mich Do My Hair" – waar jouw haar mijn passie is! Als ervaren dameskapper sta ik klaar om jouw schoonheid te accentueren en je te laten stralen. Bij "Mich Do My Hair" bied ik een scala aan diensten aan, waaronder föhnen, verven, het zetten van haar extensions en het creëren van adembenemende bruidskapsels.

Of je nu op zoek bent naar een frisse nieuwe look, levendige haarkleur, extra lengte met extensions of een perfect bruidskapsel voor je grote dag, ik ben er om jouw wensen werkelijkheid te maken. Met aandacht voor kwaliteit en stijl, gebruik ik alleen de beste producten om ervoor te zorgen dat jouw haar er gezond en prachtig uitziet.

Heb je specifieke wensen of ideeën? Aarzel niet om contact met "Mich Do My Hair" op te nemen. Samen kunnen we een plan opstellen om jouw haarfantasieën tot leven te brengen. Bij "Mich Do My Hair" staat persoonlijke aandacht centraal, en ik kijk ernaar uit om jou te helpen je beste zelf te laten zien. Maak een afspraak en ontdek de magie van "Mich Do My Hair"!

Bedrijfsgegevens

Mich Do My Hair
Hydrograaf 9
6921RS Duiven
KvK: 88693066
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Mich Do My Hair

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Mich Do My Hair heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Mich Do My Hair

Uw beoordeling: