TipTop Hair & Care

'Haarverlies krijgen overkomt je, met haarverlies blijven lopen is een keuze!'
We zijn geen doorsnee kapsalon, maar zijn gespecialiseerd in Haarwerken, Pruiken en Haarstukken. Ook kunt u voor uw haar- of hoofdhuid problemen bij ons terecht. Uw wensen staan centraal.

‘Één op de vier mensen in Nederland hebben haar- of hoofdhuid problemen. Het hebben van een haar- of hoofdhuid probleem is voor zowel vrouwen als mannen een onderwerp waar nog een groot taboe op rust. Dit geld ook voor het dragen van een haarwerk, pruik of haarstuk .Er wordt nauwelijks over gesproken omdat er vaak schaamte op zit.’ aldus Miranda en Henrieke.

Sinds 2018 zijn Miranda en Henrieke erkend en gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist.
Elke behandeling staat wij voor u klaar en hopen dat u zich op uw gemak voelt.
Op basis van uw wensen geven we u een persoonlijk advies, om tot het beste resultaat te komen.

Wilt u meer informatie?
Dan plannen we eerst een gratis vrijblijvend advies gesprek. Dit kan al binnen 5 werkdagen! Tijdens dit gesprek brengen we precies in kaart welke mogelijkheden er voor u zijn en zijn we er voor uw vragen.

In de kapsalon in Vollenhove te Overijssel hebben we een aparte haarwerk ruimte kunnen realiseren, waar we u graag willen verwelkomen. Met een rustige ambiance, waar u in privé uw haarproblemen kunt bespreken. Daar nemen onze haarwerkspecialisten uitgebreid de tijd om alles door te spreken.
Omdat we gevestigd zitten in Vollenhove en in Emmeloord, zijn we inmiddels actief in omgeving van Overijssel, Flevoland en Zuid-West Friesland.

In Emmeloord te Flevoland hebben we een haarwerksalon met een unieke en persoonlijke ruimte, wat ons aanmeet punt is voor de regio Emmeloord, Urk, Lelystad en de omliggende dorpen van de Noordoostpolder en Flevoland. Maar ook voor de rest van Flevoland en Zuid-West Friesland.
Heeft u haar- of hoofdhuid problemen? Wij werken met een speciale scoop en kunnen uw hoofdhuid 200 keer vergroten. Zo kunnen we de juiste behandeling, die bij u past, in werking zetten.

We kijken samen met u welke oplossingen we voor uw wensen en verwachtingen kunnen realiseren.

TipTop Hair & Care staat voor:
'Professionele zorg voor mannen, vrouwen en kinderen met (tijdelijk) haaruitval, dun of slecht haarkwaliteit of haarverlies.'

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies gesprek inplannen?
Kijk op www.tiptophairstyling.nl of bel naar 06-12822715

Vriendelijke groet,

Team TipTop Hair & Care

Bedrijfsgegevens

TipTop Hair & Care
Randweg 25
8304AS Emmeloord
KvK: 32164118
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
TipTop Hair & Care

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

TipTop Hair & Care heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel TipTop Hair & Care

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB