VanRoyenstraat Kapper

Van Royenstraat Kapper in Hoogezand en omgeving helpt u graag. Mocht u opzoek zijn naar een kapper of kapsalon bij u in de buurt en woont u in de omgeving van Hoogezand, Sappemeer, Foxhol, Westerbroek, Groningen, Zuidlaren, Midlaren, Zuidbroek, Veendam of Slochteren, neem dan gerust contact met mij op. Ik heb ook ervaring met kinderen. Mijn kwaliteiten kunt u zien op de prijslijst, ik doe o.a. kleuren, knippen, maar ook permanent. Maak gerust een afspraak en de koffie staat voor u klaar.

Bedrijfsgegevens

VanRoyenstraat Kapper
Burg v Roijenstr Oost 211
9602CG Hoogezand
KvK: 77337255
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
VanRoyenstraat Kapper

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
17:00 - 21:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
9:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

VanRoyenstraat Kapper heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel VanRoyenstraat Kapper

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB