/assets/img/header-08.jpg

Topkop

Kom bij Topkop in IJsselstein genieten van private hairservice! Wanneer je een afspraak maakt bij Topkop heb je een haarstudio en haarstylist tot je beschikking. Het voordeel hiervan is dat je zelf kan kiezen welke muziek je graag luistert, of je een film wilt zien, gezellig kletsen, of helemaal niets.. Jij bepaalt! Daarnaast kan je een professionele behandeling verwachten met als resultaat een look die haarfijn bij je past. Voor de behandeling is het mogelijk een gratis adviesgesprek te hebben, zodat je met het kapsel van je wensen de deur uitloopt. De haarstudio bevindt zich vooraan in IJsselstein, na de afslag vanaf de snelweg, in Businesscenter Panoven in IJsselstein. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Een afspraak maken kan via: www.topkop.nu/maak-een-afspraak

Topkop

Bedrijfsgegevens

Topkop
Boerhaaveweg 54
3401MN IJsselstein
KvK: 68088469
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  18:30 - 21:30
 • Dinsdag
  18:30 - 21:30
 • Woensdag
  18:30 - 21:30
 • Donderdag
  18:30 - 21:30
 • Vrijdag
  10:00 - 21:30
 • Zaterdag
  10:00 - 17:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Topkop

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Anne
22-01-2019, 14:49

Net terug van TopKop en mijn haar zit prachtig. Josée luistert goed naar wat je wilt en komt zelf met leuke ideeën. Persoonlijke aandacht staat bij haar voorop en dat merk je aan alles. Een aanrader voor iedereen!

Kappers in de buurt