Lúx by Robin

Good hair, Good mood, Good day

Hoi, ik ben Robin,
na mijn kappersopleiding en training tot Master Hair Stylist heb ik 10 jaar bij verschillende gerenommeerde salons gewerkt. De ervaring die ik daar heb opgedaan combineer ik met mijn eigen ideeën in Lúx by Robin in Lemmer.

Mijn passie is om vanuit een gezellige, creatieve en mooie salon mensen blij te maken met hun haar. Een salon waar je met plezier naar toe gaat en met fantastisch haar naar buiten komt.

Verder volg ik natuurlijk veel trainingen in de laatste trends want in het kappersvak ben je nooit uitgeleerd!

Lúx by Robin gebruikt producten van N\O

Producten van N\O zijn 100% vegan, waarbij dierlijke ingrediënten zoveel mogelijk vervangen zijn door natuurlijke ingrediënten, en niet door chemische alternatieven.

Ontwikkelt in Italië. De ontwikkeling van ieder Natural Original product vindt plaats onder strikte richtlijnen. Onder scherp toeziend oog van de Europese wet- en regelgeving.

Uiteraard zijn N\O producten dierproef vrij en ook vegan. Daarnaast zijn de producten volledig vrij van SLS, silicone, parabenen, petrolatum, paraffine, minerale oliën, palm olie, allergenen, PPD, resorcinol en ammonia.

Bedrijfsgegevens

Lúx by Robin
Taanderij 6
8531WD Lemmer
KvK: 86806394
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Lúx by Robin
Lúx by Robin

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 20:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 20:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Lúx by Robin heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Lúx by Robin

Uw beoordeling: