/assets/img/header-08.jpg

Magic Hair by R.N.

Magic Hair is een mooie trendy salon, Waarbij een gevoel van luxe en kwaliteit voorop staat. Onze persoonlijke aandacht, de verwenservice en de effectieve duurzame producten van L’ANZA maken van elk bezoek een bijzondere en complete belevenis. Magic Hair blijft zich specialiseren d.m.v. trainingen en cursussen, waardoor wij u van het juiste haaradvies kunnen voorzien. Onze specialiteiten zijn: * Global Curl * Hair Weaves * Kleurspecialist * Keratine behandeling * Kindersalon Maak gebruik van onze ruime openingstijden en neem een kijkje op onze website. U bent altijd welkom, met of zonder afspraak! Volg ons via Facebook en Instagram!

Magic Hair by R.N.
Magic Hair by R.N.
Magic Hair by R.N.

Bedrijfsgegevens

Magic Hair by R.N.
Promenade 9
6581BW Malden
KvK: 78597102
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:30
 • Dinsdag
  11:00 - 20:00
 • Woensdag
  9:00 - 17:30
 • Donderdag
  9:00 - 17:30
 • Vrijdag
  9:00 - 20:00
 • Zaterdag
  8:30 - 15:30
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Magic Hair by R.N.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Kappers in de buurt