Schoonheidssalon & kapsalon de ratelaar

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Schoonheidssalon & kapsalon de ratelaar, gevestigd in Nieuwegein in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Schoonheidssalon & kapsalon de ratelaar voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Nieuwegein.

Bedrijfsgegevens

Schoonheidssalon & kapsalon de ratelaar
Ratelaar 39 B
3434EW Nieuwegein
KvK: 60498137
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Schoonheidssalon & kapsalon de ratelaar

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 20:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Schoonheidssalon & kapsalon de ratelaar heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Schoonheidssalon & kapsalon de ratelaar

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB