/assets/img/header-08.jpg

Kapper gochmer

Heren kapper in Nijmegen Looking for the right haircut? Onze professionele heren kappers denken graag je mee! Onze team van mannen kappers is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en haartrends op het gebied van knippen, scheren en modelleren. Denk aan een opgeschoren herenkapsel met een fade, highfade, medfade, lowfade of clipper style. Wil je graag advies bij het kiezen van een passend herenkapsel? Onze professionele herenkappers helpen jou uiteraard bij het selecteren van een stijlvol kapsel. Bekijk ons instagram account voor meer inspiratie. Ons team van professionele kappers werkt met verschillende verzorgingsproducten die ook te koop zijn in onze kapperszaak. Met deze haarproducten blijft jouw haar en baard zacht en droogt de huid eronder niet uit. Onze herenkapper bevindt zich op Sint Jacobslaan 275 in Nijmegen. Er is veel gratis parkeergelegenheid rondom de herenkapsalon.

Bedrijfsgegevens

Kapper gochmer
St. Jacobslaan 275
6533VC Nijmegen
KvK: 74356011
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  9:00 - 18:00
 • Woensdag
  9:00 - 18:00
 • Donderdag
  9:00 - 18:00
 • Vrijdag
  9:00 - 18:00
 • Zaterdag
  9:00 - 17:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Kapper gochmer

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Kappers in de buurt