Williams & Grey

Williams & Grey staat voor professionaliteit, service en kwaliteit. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en naar de mogelijkheden. Ook voor haarproblemen kunt u bij ons terecht. Wij werken met de producten van o.a. L'ANZA, een pionier in haarherstel. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën herstelt, verzegelt en beschermt ieder product het haar, ook tijdens haarkleuring. Tevens ondersteunt L'ANZA een gezonde en duurzame aarde. Onze herenlijn is "1821 MAN MADE" dat staat voor nostalgie met een eigentijdse beleving van verzorging met zeldzame, waardevolle ingrediënten die zijn gecombineerd in unieke formules.

Wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle salon!

Bedrijfsgegevens

Williams & Grey
Van 't Santstraat 1
6523BA Nijmegen
KvK: 81893892
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Williams & Grey
Williams & Grey
Williams & Grey

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen
M
21-04-2022, 04:31
Helaas ben ik niet goed geknipt. Ik heb 2 maanden voor schut gelopen vind ik zelf. Iemand omschreef mijn coupe als van een Playmobil-poppetje. Iemand anders noemde het 'geen kapsel'. Blijkbaar heeft de kapster te weinig ervaring voor mijn 'ingewikkelde' haar. Niet goed uitgedund, geen model. Ze zijn wel heel gastvrij en nemen de tijd. Maar ik ga/durf er niet meer heen.
Reactie van Williams & Grey
21-04-2022, 05:44

Beste Marieke, Wat vervelend om te lezen. Heel jammer dat het kapsel niet naar wens was. Dit vooral omdat wij juist de tijd nemen om met de klant te kijken wat de wensen zijn. Ook omdat u al langer klant was bij ons zijn wij eerlijk gezegd verrast/geschokt door deze recensie. We hadden het graag persoonlijk gehoord zodat we het voor u konden aanpassen. Nogmaals we vinden het erg vervelend voor u!

Lisa
10-03-2021, 16:16
Wat een super fijne kapper en wat een prachtige huiselijke salon! Ik ben heel mooi gekleurd en geknipt! Ze werken met een merk voor wassen en verven (ben de naam even kwijt..) waar mijn haar echt heel mooi en gezond door aanvoelt. Je krijgt voor het verven een speciale haarbehandeling wat je haar gezonder maakt zodat het verven je haar minder beschadigd. Ben blij dat ik mijn kapper gevonden heb!

Beoordeel Williams & Grey

Uw beoordeling: