Kapsalon Hair & Looks

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Kapsalon Hair & Looks, gevestigd in Oosterhout in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Kapsalon Hair & Looks voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Oosterhout.

Bedrijfsgegevens

Kapsalon Hair & Looks
Heuveleind 4
4901LL Oosterhout
KvK: 20092526
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Kapsalon Hair & Looks

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 17:30
Woensdag
9:00 - 20:30
Donderdag
9:00 - 17:30
Vrijdag
9:00 - 17:30
Zaterdag
8:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Kapsalon Hair & Looks heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Kapsalon Hair & Looks

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB