@ My Style

@My Style is een kapperszaak in Prinsenbeek. Amy Bohnke oprichtster en eigenaresse van @My Style volgt haar passie in het optimaal beheersen van het kappersvak. Zo slaagt zij erin technieken om te zetten in een voor haar kenmerkend, uniek, kappershandschrift. Hierin mixt zij uiteenlopende knip- en snijtechnieken van klassieke als creatieve kapsels. Met een scala aan tools creëert ze aangepaste modellen en structuren voor zowel krullend als stijl haar.

@My Style staat voor professionaliteit en kwaliteit. Wil je dit een keer ervaren? Maak dan online een afspraak of bel ons en laat je verrassen door een van de beste kappers van Breda!

Bedrijfsgegevens

@ My Style
Beeksestraat 80
4841GD Prinsenbeek
KvK: 64053164
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
@ My Style

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 22:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 22:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Bas
06-09-2022, 11:41
Absoluut de beste Kapper van Prinsenbeek!

Beoordeel @ My Style

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB