/assets/img/header-08.jpg

De Rotterdamse Zeermeermin

Mijn naam is Jamie en met ruim 16 jaar ervaring als topstylist en kleurspecialist kan iedereen voor persoonlijk advies, perfect geknipt haar, make-overs en kleuren bij mij terecht voor een behandeling! Ik werk uitsluitend met natuurlijke en duurzame producten voor het beste resultaat. Deze bewuste keuze respecteert mens, dier en milieu. Zelfs klanten met haar- en hoofdhuid problematiek kunnen bij mij terecht voor het juiste (product) advies. De salon is gevestigd in Rotterdam Nesselande. (Salon LEF Rotterdam) Ik huur hier een aparte ruimte waar ik elke klant met respect voor eigen wensen en keuzes kan ontvangen. Bel voor een afspraak, boek online of stuur een e-mail!

Bedrijfsgegevens

De Rotterdamse Zeermeermin
Mart Stamhof 23 B
3059LV Rotterdam
KvK: 84590602
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  9:00 - 17:00
 • Woensdag
  Gesloten
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Vrijdag
  9:00 - 17:00
 • Zaterdag
  9:00 - 15:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel De Rotterdamse Zeermeermin

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

18-01-2022, 14:30

Jamie is een getalenteerde kapster. Ik was bij haar beland in de stoel nadat mijn haarkleur groen was geworden door een verkeerde kleuring. Met milde ontkleuringsproducten kreeg zij mijn haar weer in no time in mijn gewenste haarkleur. Nu al jaren mijn kapster en met recht een kleurenspecialiste (zij adviseerde ook altijd salons/dus ruime ervaring. Ze luistert goed naar je wensen qua kniptechiek. Daarnaast door haar vrolijke karakter en een tikkeltje Rotterdanse humor voel je je meteen thuis in haar stoel. Een toppertje!

Kappers in de buurt