Kapsalon N-Style

N-Style, kapsalon & haarwerken te Stein
Al meer dan 30 jaar Uw vertrouwde adres voor een geweldig mooi kapsel!
Maar sinds 2021 kunt U ook bij ons terecht voor Uw haarwerk of pruik. Hoe werkt dit dan?
Wanneer u de stap zet om een haarwerk via Kapsalon N-Style te gaan nemen, gaan wij als volgt te werk; Nadat er telefonisch een afspraak ingepland wordt, komt u naar de kapsalon. Samen bekijken we wat in uw geval de beste oplossing is. Aan de hand van foto’s uit onze catalogus maken we een selectie van een aantal haarwerken. Deze bestellen wij als zichtzending bij onze leverancier. Binnen enkele dagen hebben wij de haarwerken in huis. Dan kan er gepast worden. Wanneer dan de keuze voor een bepaald haarwerk gemaakt is, zal dit indien nodig, nog aangepast worden. Mocht u toch geen keuze kunnen maken dan is dan geen bezwaar. In alle rust gaan we nog eens door de catalogus en vragen bij onze producent om een 2e zichtzending. Perfect is immers pas goed genoeg.
Na een aantal weken maken we dan een nieuwe afspraak, om te kijken of het haarwerk nog altijd naar wens zit. We kunnen dan altijd nog wat aanpassingen doen, om het draagcomfort te verhogen.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten van een haarwerk. Om te bekijken, hoe hoog deze vergoeding is, is het van belang, dat u bij uw éérste bezoek uw zorgverzekeraars pas bij u heeft. Ik kan dan online bekijken, welke vergoeding u krijgt. De meeste zorgverzekeraars vergoeden 1 haarwerk per jaar.
De hele administratieve afhandeling met uw zorgverzekeraar nemen wij u uit handen. Voor het restbedrag zullen wij u dan een factuur sturen.
Kijk maar eens op onze website óf neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Bedrijfsgegevens

Kapsalon N-Style
Havenstraat 14
6171EE Stein
KvK: 14042972
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Kapsalon N-Style
Kapsalon N-Style

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Kapsalon N-Style heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Kapsalon N-Style

Uw beoordeling: