Fluente Haarmode B.V.

Welkom bij Fluente Haarmode de Kapsalon op het Buurmalsenplein 4 in de Reeshof waar u met of zonder een afspraak terecht kunt voor een unieke ervaring en beleving. Onze prachtige salon is geopend sinds mei 2018 en sinds die tijd hebben we ook vele mooie woorden van onze klanten mogen teruglezen in onze reviews.

Fluente Haarmode staat voor een vrij en geweldig gevoel. U krijgt bij ons een totaalbeleving waarin onze gastvrijheid, service, sterke communicatie en vaktechnische kennis hoog in het vaandel staan. Dit alles kunt u bij ons ondergaan onder het genot van een heerlijke kwalitatieve Nespresso koffie of Nestle Thee in verschillende smaken.

Bij Fluente Haarmode krijgt u de voorlichting die u in staat stelt om de keuze in behandeling te maken die het beste bij u past. Dit alles tegen een eerlijke prijs. U weet aan het begin van uw behandeling waar u aan toe bent.

Wilt u deze totaalbeleving eens ervaren en uitproberen dan bent u bij ons van harte welkom. Voor u eerste ervaring hebben wij een welkomstcadeautje van 15% korting voor u klaar liggen.

Bedrijfsgegevens

Fluente Haarmode B.V.
Buurmalsenplein 4
5043XL Tilburg
KvK: 69253013
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Fluente Haarmode B.V.
Fluente Haarmode B.V.
Fluente Haarmode B.V.

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 19:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 21:00
Zaterdag
8:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Fluente Haarmode B.V. heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Fluente Haarmode B.V.

Uw beoordeling: