Kapsalon Cocopelo

Kapsalon Cocopelo is een traditionele kapper met een specialisatie in Europese en Aziatische haarmode. We hebben ervaring met alle internationale modelijnen, waardoor we je altijd van een passend advies kunnen voorzien. Kapsalon Cocopelo is er voor iedereen; man, vrouw en kind zijn hier welkom.
De salon kenmerkt zich door een traditionele inrichting, wat een vertrouwde en authentieke sfeer met zich meebrengt. Onze glas-in-loodramen, gecombineerd met een antieke inrichting, zorgen voor een warm welkom. Kapsalon Cocopelo is een van de weinige kappers in de binnenstad van Utrecht met dezelfde traditionele inrichting als een eeuw geleden.

Over Kapsalon Cocopelo
Kapsalon Cocopelo was voorheen Kapper de Baar en Kapper John Kox. In 2008 heeft Xuelian den Hartog-Jia de salon overgenomen van Ankie van Oomen. Ondanks de overname heeft Kapsalon Cocopelo dezelfde traditionele uitstraling als een eeuw geleden. Je bent bij ons welkom met en zonder afspraak.
Kapsalon Cocopelo is gevestigd in wijk C in de binnenstad van Utrecht. Je kunt ons vinden in een zijstraat van het Vredenburg, tegenover Tivoli Vredenburg. In dezelfde zijstraat zijn café Vredenburg en café Willem Slok gevestigd. Ook is het populaire restaurant Spaghetteria hier te vinden. Extra makkelijk: het is op 10 minuten loopafstand van centraal station. Kom dus gerust eens langs voor een bezoekje, want ook zonder afspraak ben je van harte welkom bij Kapsalon Cocopelo in hartje Utrecht.

Bij Kapsalon Cocopelo in Utrecht zijn we van alle markten thuis. We hebben erg veel kennis van alle internationale haarstijlen, maar zijn gespecialiseerd in Aziatische haarmode. Wij knippen, wassen en verven bij dames, heren en kinderen. Voor meer informatie over onze diensten, zie onderstaande prijslijst of neem vrijblijvend contact met ons op. Ook bieden wij bruidskapsels en -visagie aan. Meer weten? Kom langs in de salon in hartje Utrecht of neem contact op voor meer informatie.
Kapsalon Cocopelo is er voor iedereen!

Bedrijfsgegevens

Kapsalon Cocopelo
Korte Koestraat 1
3511RP Utrecht
KvK: 30127001
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Kapsalon Cocopelo
Kapsalon Cocopelo
Kapsalon Cocopelo

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:30 - 18:00
Dinsdag
9:30 - 18:00
Woensdag
9:30 - 18:00
Donderdag
9:30 - 18:00
Vrijdag
9:30 - 18:00
Zaterdag
9:30 - 18:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Kapsalon Cocopelo heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Kapsalon Cocopelo

Uw beoordeling: