Mooi Haar van Eliyas

"Als eerst in de Wereld Haarkleurspecialist/Dammeskapper op de Boot. Atelier waar de klant zeker kan zijn van het resultaat. Als kunstenaar werk ik niet alleen in de klassieke stijl met een schaar, maar ook in de vrije techniek met een messchaar. In de 14 jaar dat ik met het haar van meisjes en vrouwen werk, heb ik mijn persoonlijke combinaties ontwikkeld, niet alleen in klassieke haarkleurtechnieken zoals highlighten, maar ook in vrije/open kleurtechnieken, zoals ombre of balayage. Dit en de ervaring van het werken met het tijdschrift Cosmopolitan geven me de kans om met vertrouwen te zeggen dat van elk "Huisvrouw" een "Cover Vrouw" kan maken! Haarverzorging en haarverf van luxe merk ALFAPARF MILANO. Service in het Nederlands en Engels."

Bedrijfsgegevens

Mooi Haar van Eliyas
Nijverheidslaan 20
1382LJ Weesp
KvK: 84598646
Terugbelverzoek: Klik hier
Mooi Haar van Eliyas
Mooi Haar van Eliyas
Mooi Haar van Eliyas
Mooi Haar van Eliyas
Mooi Haar van Eliyas
Mooi Haar van Eliyas
Alle afbeeldingen

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 6.7
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Iris
02-03-2024, 22:17
Het is best een avontuur om Eliyas te vinden! Je moet even zoeken en dan op zijn boot klimmen! De kapper zelf is hoffelijk, kalm en vakkundig. Het haar van m'n dochter was prachtig geknipt en gestyled!
Siobhan
07-12-2023, 13:36
Eliyas is a fantastic hairdresser. I had the best cut in years on his boat salon. He listens to what clients need and is expert at cutting! I'm going back again for future cuts.
Suki
18-09-2023, 21:13
Hairdresser ruined my hair. Over processed and highlight’s that start down the head. Never have I experienced a hairdresser with such bad technique for something simple such as highlights. Bleach lines and drip marks all over my hair. Uneven haircut and a unapologetic attitude. Worst mistake of my life visiting this salon.

Beoordeel Mooi Haar van Eliyas

Uw beoordeling: