September Hair&Living

Je komt binnen in de woonwinkel. De frisse look gecreëerd door de lichte kleuren, luchtige materialen en natuurlijke vormen zorgen voor een open en ontspannen ambiance. De verschillende stijlen zijn net als wij, niet in één hokje te plaatsen maar juist gecombineerd tot een perfect geheel. Ons assortiment bestaat uit woonaccessoires en meubels van duurzame topkwaliteit. Iedere artikel is met de hand uitgekozen en met zorg geselecteerd. Zo garanderen wij altijd high-end topkwaliteit producten conform de laatste trend. De merken waarmee wij samenwerken zijn o.a. House Doctor, Meraki, á la collection, By Boo, KAAT Amsterdam, lalee.avenue en Rustik Lys.

Het achterste gedeelte van ons pand is gereserveerd voor de haarsalon. De salon weerspiegelt het karakter van Roos en is volledig naar haar smaak ingericht. In de salon werken we met de duurzame kwaliteitsproducten van Kevin.Murphy. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, met de laatste technologieën zijn deze producten niet alleen dierproefvrij, maar ook sulfaat- en parabeenvrij. Dit zorgt voor gezond haar en dat staat bij Roos op nummer 1. Wij zagen dat dit idee op kleinschalig niveau werd gedaan. Wij gingen voor meer.

Bedrijfsgegevens

September Hair&Living
Zuiderkerkstraat 2 a
1501NE Zaandam
KvK: 85242136
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
September Hair&Living
September Hair&Living
September Hair&Living

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

September Hair&Living heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel September Hair&Living

Uw beoordeling: