Bekende kappers en kapsalons in Nederland

  |     |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Kapsalons zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er kleine, lokale salons, kappers die thuis komen knippen en grote landelijke ketens met meerdere salons verspreid door het hele land. Naast deze algemenere kappers zijn er in Nederland ook bekende kappers en kapperszaken te vinden. Zo zijn er kappers die bijvoorbeeld bekende Nederlanders knippen, kappers die meewerken aan grote televisieprogramma’s en kappers die hele goede recensies krijgen door het gehele land. In onderstaande tekst vind je meer informatie over deze bekende kapperszaken in Nederland.

Beroemde kappers in Nederland

Allereerst zijn er een aantal kappers in Nederland die beroemd zijn geworden doordat ze bijvoorbeeld voor grote modehuizen of met bekende Nederlanders hebben gewerkt. Zo heeft Leo van Zadelhoffvoorbeeld bijvoorbeeld een groot aantal bekende Nederlanders geknipt zoals Leontine Borsato, Chantal Janzen en Daniëlle Overgaag. Ook de naam Mari van de Ven zal voor velen een belletje doen rinkelen. Mari van de Ven is een van de meeste bekende hairstylisten en kappers van Nederland en hij voert al ruim 25 jaar zijn beroep met passie uit.

Marielle Bastiaansen en YellSL: Hairweaving in Breda

Marielle Bastiaansen is een voormalig tv-kapper, waardoor ze erg veel beroemdheid heeft gekregen. Sinds een aantal jaar runt zij een unieke hairweaving studio in Breda. Bij deze salon draait alles om het verlangen en het vermeerderen van haar, wat erg van pas kan komen bij dunner wordend haar. Bij deze salon zijn er tevens contracten gesloten met zorgverzekeringen, waardoor je vergoedingen kunt krijgen op een medische basis.

De salon van John Beerens in Tilburg

John Beerens is een van de bekendste kappers in Nederland, die veel mensen zullen kennen van programma’s zoals Holland’s Next Topmodel en John Beerens Salon Takeover. De naam John Beerens is door het hele land bekend en hij wordt gezien als een van de grootste talenten in de kappersbranche. Naast de bekendheid van de televisieprogramma’s, heeft hij ook veel naamsbekendheid opgedaan door het knippen van verschillende bekende Nederlanders zoals Fajah Lourens, Frans Bauer en Glennis Grace. Hij heeft een eigen kapsalon in Tilburg waar je voor de meest uiteenlopende behandelingen terecht kan. De salon is ook erg bekend vanwege de expertise op het gebied van extensions, waarvoor John Beerens ook is beloond met meerdere prijzen. Bij deze kapperszaak zetten de kappers zich vol enthousiasme in voor de klanten, zodat iedereen met een glimlach de salon kan verlaten. Naast de salon heeft John Beerens ook een webshop waar je producten kunt bestellen.

Andere bekende kapperszaken door heel Nederland

Naast deze bekende kappers zijn er natuurlijk nog een hoop andere salons waar je terecht kunt voor een prachtig kapsel. Aan de hand van prijzen en reviews kun je een aantal kapsalons vinden die bekend staan om hun prachtige creaties, vakkennis en klantvriendelijkheid. Een van deze salons is bijvoorbeeld JP Hairstyling uit Amsterdam, die meerdere prijzen in de branche hebben binnengesleept. In Rotterdam kun je eens een bezoek brengen aan Maistro Kappers, waar zowel mannen als vrouwen in een moderne salon geknipt kunnen worden. Bij Sipan Style in Utrecht kun je terecht om prachtig geknipt te worden door top kapper Hassan Ibach, die enorm veel ervaring heeft. Naast deze kappers kun je ook nog eens een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Jeanabelle Hair & Fashion in Amersfoort, Knappe Koppies in Capelle aan den IJssel en de barbershop Barberios Sanmario in Eindhoven.