Haaradvies inwinnen bij de kapper

24/10/2018   |   24/10/2018   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Je loopt al een lange tijd rond met hetzelfde kapsel en je bent ondertussen wel een keer toe aan wat nieuws. Of misschien is je haar ontzettend droog en pluizig en weet je echt niet wat je ermee aan moet. In dat geval kan je ervoor kiezen om naar de kapper te gaan voor advies. Voor alle haar-gerelateerde vragen kan je terecht. De kappers helpen je graag verder door advies te geven over hoe je je haar het beste kunt verzorgen of adies over welke coupe het beste bij jou zou passen. Dit is ontzettend fijn wanneer je het zelf even niet meer weet en wat hulp kunt gebruiken. Voor vrijblijvend advies over je haar kan je dus het beste een kapper bezoeken.

Een nieuwe coupe

Eens in de zoveel tijd willen we allemaal wel wat anders. Misschien een stuk van het haar af of een nieuw kleurtje. Soms wil je je coupe graag veranderen, maar weet je echt niet wat bij je past. Past die ene blonde kleur wel bij mij of is een kort kapsel een goed idee? Voor advies betreffende een nieuwe coupe kun je terecht bij de kapper. De kapper kan goed inschatten of het slim is om je haar te verven en welk kapsel het beste bij jouw gezichtsvorm past.

Je haren laten verven

Vooral wanneer je voor de eerste keer je haar laat verven, kan dit best een spannende aangelegenheid zijn. Je weet niet wat je te wachten staat en of je nieuwe haarkleur goed bij je zal passen. Het is daarom slim om een kapper te bezoeken, wanneer je voor het eerst je haren laat verven. Je kunt advies vragen over welke tint het beste bij jouw past. Misschien een lichte tint voor een zomers effect, of juist een wat donkere look? Een kapper kan goed inschatten wat het beste bij jou past.

Haaradvies voor mannen

Geregeld komen er ook veel mannen bij de kapper die niet weten wat het beste bij hen past. Welk kapsel past het beste bij hun gezicht of hoe kun je het haar het beste stijlen. Gelukkig kun je ook als man terecht bij een kapper voor haaradvies op maat. Laat je inspireren door een van de vele kapsels in tijdschriften en boeken. De kapper zal naar je gezichtsvorm kijken en concluderen welk kapsel hier het beste bij past.