Opsteken

22/06/2018   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: technieken

Je herkent het vast. Over een paar uur ben je te gast op een huwelijk, gala of speciaal etentje. Daarvoor mag je natuurlijk gerust een beetje uitpakken! Je staat voor je kledingkast en probeert een aantal outfits. Natuurlijk waag je je aan die toffe high heels. Je straalt voor de spiegel en bent eruit: jouw outfit is helemaal compleet! Gevolgd door een make-up sessie, waardoor je gezicht er ook stralend uit ziet. Het enige dat nog rest is een mooie coupe, maar wat te doen met die haardos? Jouw perfecte feestkapsel creëer je binnen vijf minuten en het gaat gemakkelijker dan je denkt. Kies voor het opsteken van jouw haardos en je bent binnen vijf minuten ready to go!

Tips voor het opsteken van je haar

Met een aantal tips en tricks steek jij gemakkelijk je haar op tot een chique en trendy kapsel. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, is er heel erg veel mogelijk. Let hierbij ook op de make-up en de outfit die je gaat dragen. De spiraalkrultang of een professionele Carmenset zijn perfect om mooie krullen te creëren. Deze krullen vormen de basis voor jouw opgestoken haar. Gebruik speldjes van jouw haarkleur om je lokken op een mooie manier vast te zetten. Let wel: doe dit zo natuurlijk mogelijk, het is erg mooi als het soms wat losser valt. Spuit een klein beetje haarlak op de puntjes en je bent een hele dag verzekerd van een elegant kapsel!

Kies de mooiste haaraccessoires

Het opsteken van je haar zorgt voor een prachtige, verzorgde uitstraling. Zo is het mogelijk om je kapsel vooral naturel te houden en de vastzetmaterialen zo goed mogelijk weg te werken. Wanneer je het leuk vindt en wel wat extra’s aan durft, is er ook een ruime keuze aan haaraccessoires. Deze haaraccessoires zorgen voor een extra dimensie en voegen een stukje persoonlijkheid toe aan jouw kapsel. Kies bijvoorbeeld voor meer glamour of geef je opgestoken haar een romantisch tintje. Zo lijkt het alsof je zó van de catwalk af komt.

Opsteken van haar: iets voor jou?

Een speciale gelegenheid of gewoon netjes op je werk verschijnen? Door het opsteken van je haar ben je verzekerd van een waanzinnig kapsel. Wanneer de setting het toelaat, kun je tevens flink uitpakken. Haaraccessoires zijn naar eigen smaak toe te passen of je kiest voor een natuurlijke uitstraling: er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Uiteraard is jouw eigen voorkeur en gevoel bij het opsteken van je haar het allerbelangrijkste. Eén ding is zeker: als jij je goed voelt bij je coupe, schitter je van top tot teen.