Voor en nadelen van een bekende kapper

  |     |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Bekende kappers zijn niet voor niets bekend. Ze zijn vaak goed in hun werk, op de hoogte van de laatste trends en menig bekende Nederlander zal om die reden ook naar deze kapper gaan. Gelukkig zijn deze kappers niet exclusief voor bekende Nederlanders en kun je ze zelf ook een bezoekje brengen als je toe bent aan een nieuwe coupe. Waar je wel rekening mee moet houden als je besluit om naar een bekende kapper te gaan, is dat je waarschijnlijk een tijdje moet wachten voordat je aan de beurt bent. Daarnaast zullen de kosten van een knipbeurt ook een stukje hoger liggen dan bij de reguliere kapper.

Is een bekende kapper altijd beter dan een normale kapper

Bekende kappers zijn niet altijd beter dan andere kappers. Bekendheid komt soms met kwaliteit, maar dat wil niet zeggen dat de onbekende kapper diezelfde kwaliteit niet kan leveren. Vraag je zelf dus vooral af waarom je graag een bezoek aan een bekende kapper wilt brengen en neem daarbij de onderstaande nadelen in acht.

Afspraak maken duurt vaak langer

Je wilt een nieuwe kleur in je haar en besluit hiervoor een bekende kapper te benaderen. Hiervoor kan je een afspraak maken bij de kapsalon waar deze kapper werkzaam is. Omdat een bekende kapper meestal vaker geboekt wordt dan een onbekende kapper zal hij het waarschijnlijk erg druk hebben. Hierdoor moet je misschien wat langer voordat je een afspraak hebt.

Kosten bekende kapper

De kosten van een knipbeurt bij een bekende kapper liggen over het algemeen een stukje hoger dan in andere kapsalons. Je betaalt voor de tijd die de kapper in jouw haar investeert en omdat de bekende kapper vaker geboekt wordt, is deze tijd kostbaarder. Betaal je bij onbekende kapsalons tussen de 15 en de 25 euro? Bij een bekende kapper betaal je al snel meer dan 50 euro voor een knipbeurt.