/assets/img/header-08.jpg

Hairforce 2

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Hairforce 2, gevestigd in Boxmeer in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Hairforce 2 voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Boxmeer.

Bedrijfsgegevens

Hairforce 2
Steenstraat 29
5831JA Boxmeer
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Hairforce 2

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

03-09-2018, 06:28

Hallo Hairforce 2 Boxmeer, Op 1 september 2018 heb ik mijn haar bij jullie laten knippen. Mijn haar zit nu weer prima! Ik heb het niet laten wassen omdat ik dat thuis al had gedaan, en ook niet laten stylen omdat ik dat zelf ook nooit doe. Verder ik heb een Tangle teezer borstel erbij gekocht om mijn haar gemakkelijker te kunnen ontwarren, op advies van de kapster. Alles bij elkaar heb ik hiervoor 41,45 betaald. Maar ik zie nu op jullie website dat het dames knippen 19,95 is. Dan kom ik uit op 34,90 totaal. In mijn berekening kom ik dan uit op 6,55 teveel te hebben betaald. Enig idee hoe dit kan? Met vriendelijke groet, Ine

Kappers in de buurt