Haarsalon Samantha

Haarsalon Samantha is de kapper in Hoorn voor het hele gezin. Ik streef naar 100% tevredenheid daarom luister ik graag naar je wensen en geef ik professioneel advies waar je over na kan denken. Knippen van kinderen is geen probleem, maar de veiligheid gaat voor alles dat is het belangrijkste. Maak vroegtijdig een afspraak omdat je dan zeker bent van een plekje in de agenda. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in de salon op het adres Bertus Aafjeshof 85 in Hoorn

Bedrijfsgegevens

Haarsalon Samantha
Bertus Aafjeshof 85
1628VK Hoorn
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Haarsalon Samantha

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Haarsalon Samantha heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Haarsalon Samantha

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB