/assets/img/header-08.jpg

Sjun Sjiek

Dit bedrijf claimen

Sjun & Sjiek is DE complete schoonheidssalon gelegen aan de Niersprinkstraat 86 te Kerkrade. Sjun & Sjiek is de beautysalon voor al uw schoonheids-, gelaats-, en lichaamsbehandelingen. Daarnaast kunt u er ook terecht voor de totaalverzorging van uw kapsel en nagels. Verder biedt Sjun & Sjiek u allerlei schoonheids- en verzorgingsproducten en diverse modeaccessoires. Allround schoonheidsspecialiste en hairstyliste Farina Eussen wijst u graag vakkundig de juiste weg naar een mooi en verzorgd uiterlijk.

Bedrijfsgegevens

Sjun Sjiek
Niersprinkstraat 86
6461AT Kerkrade
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Sjun Sjiek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Marian Kerschgens
25-04-2022, 21:01

Ik kom al jaren bij Farina voor Pedicure behandeling. Altijd vriendelijk, spontaan, behulpzaam, luisterend oor, vakbekwaam en vooral een warm Welkom. Heerlijk genieten, ontspannen en gezellig babbelen. Een echte aanrader.!

Kappers in de buurt