/assets/img/header-08.jpg

Kapsalon Margreet

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Kapsalon Margreet, gevestigd in Lelystad in de provincie Flevoland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Kapsalon Margreet voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Lelystad.

Bedrijfsgegevens

Kapsalon Margreet
Ringdijk 56 I
8244BB Lelystad
KvK: 39060471
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Kapsalon Margreet

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

14-12-2020, 18:11

Margreet kapster met 25 jaar werkervaring verbrandde mijn mooie lange blonde haren met de verkeerde concentratie bleekmiddel. Het haar was in zilver en op de tafel gelaten. Ze verbrandde mijn hoofd achterin. De situatie vond plaats op 20 oktober. Tot nu toe heb ik nog niet van haar gehoord hoe ze de schade gaat herstellen. Ik moest haarverlengingen en verschillende herstellende cosmetica kopen. Mensen die graag meer over deze case en foto's willen horen, kunnen contact met mij opnemen. Ik raad deze "kapper" niet aan!

Kappers in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.