Kapsalon Margreet

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Kapsalon Margreet, gevestigd in Lelystad in de provincie Flevoland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Kapsalon Margreet voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Lelystad.

Bedrijfsgegevens

Kapsalon Margreet
Ringdijk 56 I
8244BB Lelystad
KvK: 39060471

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Kapsalon Margreet

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 4.7
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Iwona
19-07-2021, 16:21
Ze heeft mijn haar verbrand - nul ervaring. Helaas ik kan niet hier foto's bijvullen...
Joey
16-05-2021, 03:51
Hele lieve vrouw die liefde heeft voor het bak. Margreet luistert altijd goed naar mijn wensen, over ik hoe ik mijn haar geknipt wil hebben. Ook geeft Margreet eerlijk advies als een kapsel mij niet zal staan.
Iwona Paszenko
15-12-2020, 00:11
Margreet kapster met 25 jaar werkervaring verbrandde mijn mooie lange blonde haren met de verkeerde concentratie bleekmiddel. Het haar was in zilver en op de tafel gelaten. Ze verbrandde mijn hoofd achterin. De situatie vond plaats op 20 oktober. Tot nu toe heb ik nog niet van haar gehoord hoe ze de schade gaat herstellen. Ik moest haarverlengingen en verschillende herstellende cosmetica kopen. Mensen die graag meer over deze case en foto's willen horen, kunnen contact met mij opnemen. Ik raad deze "kapper" niet aan!

Beoordeel Kapsalon Margreet

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Plaatsen in de buurt