Queens Hairstyling

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Queens Hairstyling, gevestigd in Almere in de provincie Flevoland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Queens Hairstyling voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Almere.

Bedrijfsgegevens

Queens Hairstyling
Flipjestraat 31
1336BC Almere
KvK: 39083952
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Queens Hairstyling

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Ron
28-06-2024, 13:02
Queens Hairstyling, waarschijnlijk een redelijke goede dameskapper. Helaas met een morele instelling zoals in de dictatoriale landen in het midden oosten. Hoe kom ik tot deze conclusie. Mijn vrouw slecht ter been kan niet zelfstandig naar Queens Hairstyling komen is afhankelijk van haar man die haar brengt. Dat heb ik 2x mogen doen en heb ter plaatse op haar gewacht totdat ze klaar was. Echter Van de week dat ze belde voor een nieuwe afspraak kreeg ze te horen dat ze welkom is maar dat haar man niet in de zaak wordt toegelaten omdat hij van het mannelijk geslacht is. Vraag me af in welke tijd de eigenares van deze kapperszaak leeft. Zij is niet op de hoogte van de wetten die in ons land gelden. iemand mag alleen de toegang tot een bedrijf ontzegt worden bij diefstal. Toegang weigeren op ras kleur of geslacht is niet toegestaan.
melanie
01-03-2019, 12:33
Top kapsalon begrijpen het vak !

Beoordeel Queens Hairstyling

Uw beoordeling: