De Kleine Kapsalon

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over De Kleine Kapsalon, gevestigd in Beilen in de provincie Drenthe. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen De Kleine Kapsalon voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Beilen.

Bedrijfsgegevens

De Kleine Kapsalon
Julianastraat 28
9411PL Beilen
KvK: 04049484

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

De Kleine Kapsalon

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Mariya
18-05-2022, 13:00
Margreet is erg getalenteerd! ze ziet direct wat voor soort kapselvorm en welke kleur bij een persoon zou passen! en de technische vaardigheden om haar te knippen en te schilderen zijn fantastisch! geweldig kapper!
Laurens Hoogman
21-08-2020, 12:51
Hallo Margreet, wat een moeilijke beslissing heb je moeten nemen. Na jaren zal ik ze ook erg missen. Blijf graag bij je klant en maak binnenkort een afspraak. Hou je taai en kop d'r veur! Tot gauw. Groet, Laurens.

Beoordeel De Kleine Kapsalon

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB