/assets/img/header-08.jpg

Cendré Haarmode

Dit bedrijf claimen

Waar de klant centraal staat en advies een basis is voor een goede coup.

Bedrijfsgegevens

Cendré Haarmode
Reggestraat 98
1972WN IJmuiden
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Cendré Haarmode

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 7
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

Annet
28-04-2022, 16:15

Meerdere afspraken gehad bij Cendre, Bij mij kwam het 3 van de 4 keer voor dat het ong een half uur uit liep. Laatste keer liep ik binnen en werd geen woord gezegd, door miscommunicatie is niemand naar me toe gekomen om aan te geven dat ze uitlopen en evt drinken aan te bieden. Omdat ze beide dachten dat ik bij de ander een afspraak had. Na 25 min gewacht te hebben en niet aangesproken te worden, ben ik aangelopen. Bij het weggaan werd er ook niets gezegd. 20 min later werd ik gebeld met excuses dat het erg druk is en of ik terug wilde komen omdat hun het erg vervelend vinden hoe ik weg was gelopen. Nooit meer dat ik daar heen ga, toen ik wegliep meteen ergens anders een afspraak gemaakt!

Shanaz
28-02-2021, 09:28

Prachtige salon met vakkundig personeel

Kappers in de buurt